noodles volos banner

«Όλος ο Βόλος έχει διαπιστώσει πως η διοίκηση της "Πύδνας" είναι αόρατη»

Σκληρή απάντηση στην πρωινή ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος έδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μιλώντας για την "αόρατη" διοίκηση της ξενόφερτης στον Βόλο ομάδας και για τα... "κουβαρνταλίκια" της, τα οποία γίνονται όσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της μένουν στους ξενώνες του Δήμου Βόλου κι αγωνίζονται σε γήπεδο φτιαγμένο με τα χρήματα των δημοτών της πόλης.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την εύστοχη -πράγματι- ρήση του κ. Μπέου ότι "κάποιοι φοράνε παντελόνια, επειδή τα τιμούν και άλλοι επειδή κρυώνουν", απευθύναμε με την ανακοίνωση της 13ης Απριλίου, στον ίδιο αποκλειστικά πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα. Αντί ειλικρινούς και παλικαρίσιας απάντησης από τον ίδιο, λάβαμε αυθημερόν απάντηση μόνο από την ομάδα της Πύδνας (και όχι από τον λαλίστατο κατά τα άλλα κ. Μπέο) που απλά επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της είναι πράγματι αόρατη, όπως άλλωστε όλος ο Βόλος έχει διαπιστώσει. Εκτός και αν μπερδεύτηκε ο άνθρωπος που δημοσιεύει τις ανακοινώσεις με ποια ιδιότητα θα απαντούσε τελικά ο «Γιάννης»... (Ίσως και να παιζόταν και σαν στοίχημα πέριξ της πλατείας Ρήγα Φεραίου): Ως Δήμαρχος, ως ΝΠΣ Πύδνα ή ως (ανώνυμος φυσικά) αρθρογράφος του volosday;

Όσο για τα κουβαρνταλίκια σας, καλύτερα να τα αφήσετε όσο οι ποδοσφαιριστές σας διαμένουν στους Ξενώνες του Δήμου στο Πανθεσσαλικό και παίζετε σε γήπεδα φτιαγμένα από χρήματα των δημοτών του Βόλου.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως τον τίτλο του "παράγοντα" σας τον χαρίζουμε και δεν τον διεκδικούμε.

ΥΓ. Είναι λογικό να έχει κουραστεί ένας άνθρωπος να γράφει ανακοινώσεις για όλα σας τα Μέσα... δώστε του μια άδεια να ξεκουραστεί, μας έβγαλε τα μάτια με την ορθογραφία του τόσες μέρες... Ίσως να πάει και μια εκδρομή στο «Δελφείο των Μαντών».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Last modified onThursday, 19 April 2018 19:39