noodles volos banner

Προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη διοίκηση στον Ολυμπιακό

Μέρες που όλοι κοιτούν την επόμενη μέρα είναι αυτές που διανύουμε στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με την κατάκτηση της 5ης θέσης και περιμένουν την απόφαση στην έφεση του Ρήγα Φεραίου για την υπόθεση Κόλα μέχρι την Παρασκευή, για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στη Γ’ Εθνική της περιόδου 2018-19.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να προετοιμαστεί το έδαφος για την επόμενη διοίκηση που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς, όπως τόνισε πριν λίγες μέρες ο γραμματέας του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μουρτζίνος, δεν μπορούν στη νέα μέρα που θα ξημερώσει για την ομάδα να πάρουν «αέρα» όσοι θα έχουν ηγετικό διοικητικό ρόλο. Αντίθετα, η διοίκηση του συλλόγου, κάτω από την υψηλή εποπτεία της οποίας θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, οφείλει να παρουσιάσει κάποια πράγματα σε όσους “τρέξουν” τον Ολυμπιακό, ώστε να μην ξεκινήσουν από το σημείο μηδέν.

Έτσι λοιπόν στις άμεσες προτεραιότητες του Ερασιτέχνη είναι να μην αφήσει οικονομικές υποχρεώσεις από τη φετινή σεζόν και αν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα καλό υλικό, που θα αποτελέσει τη βάση για τον κορμό της ομάδας, η οποία θα θελήσει την επόμενη σεζόν να επανέλθει στον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Στόχος όλων είναι να αφήσουν πίσω τη φετινή χρονιά, να κρατήσουν τα θετικά κυρίως από τον δεύτερο γύρο και να χτιστεί ένα σύνολο, που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που επιβάλλεται βάσει της ιστορίας του και του ονόματός του.

Φυσικά, είναι αναγκαίο και γι’ αυτό έχουν γνώση οι φύλακες να μην επαναληφθούν τα λάθη του περσινού προγραμματισμού, που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τον Ιανουάριο άρον-άρον παίκτες, που κόστισαν πολύ, αφού υπήρχε ανάγκη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα Τετάρτη έγινε μία προπόνηση στο Πανθεσσαλικό μετά από διήμερο ρεπό μετά το φιλικό με τη Νίκη, ενώ την Παρασκευή θα γίνει ακόμη μία, που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία. Φιλικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα γίνει στο Σαββατοκύριακο, ενώ υπάρχουν σκέψεις για κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών.

 

 

Last modified onThursday, 19 April 2018 00:03