noodles volos banner

Το πρήξιμο στο γόνατο του Τζιώρα πάει πίσω τη μαγνητική

Η πρώτη προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας έγινε για τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Τετάρτης (18/4). Εκτός από τον ανεπάντεχο τραυματισμό του Ιορδανίδη, ασφαλώς εκτός έμεινε ο Χρήστος Τζιώρας, κάτι που βεβαίως δεν είναι είδηση. Η είδηση είναι ότι ο επιθετικός της Νίκης θα χρειαστεί να περιμένει την επόμενη βδομάδα, για να κάνει μαγνητική, παρότι ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αφού το γόνατό του είναι ακόμη πρησμένο και πρέπει να ξεπρηστεί. Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει φόβος στους ανθρώπους της ομάδας για κάποια ζημιά, που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο αποθεραπείας.

Η απουσία του από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στις 9 Μαΐου, θεωρείται δεδομένη, καθώς συν τοις άλλοις ο ποδοσφαιριστής έχει εκτίσει μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής που του επιβλήθηκε, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Ντινιωτάκης θα λείψει από τις επόμενες δύο επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας του, καθώς η δική του ποινή είναι τριών αγωνιστικών.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του δε συμμετείχε ο Μανώλης Γενιτσαρίδης. Ο ακραίος οπισθοφύλακας των κυανόλευκων υπέστη τράβηγμα στο πόδι του, στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης κόντρα στα Σέλλανα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον ποδοσφαιριστή να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του δε φαίνεται να είναι τόσο σοβαρή και θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα επιστρέψει γρήγορα, αν και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση αυτές τις μέρες, προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Τέλος, εκτός παραμένει ο Σέναντ Μπάιριτς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Κροατία για προσωπικούς του λόγους.

Η σημερινή προπόνηση των κυανόλευκων διεξήχθη σε ήπιους ρυθμούς, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν κυρίως πάνω στην τακτική. Σε ένα τέτοιο επίπεδο σκέφτεται να δουλέψει το τεχνικό τιμ, καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με το μυαλό της να είναι στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στις 9 του επόμενου μήνα.