noodles volos banner

Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων εκτός απροόπτου στον Ολυμπιακό Β.

Μετά από διήμερο ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις, οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, δε θα διαρκέσουν και πολύ ακόμα. Συγκεκριμένα, κατά πάσα πιθανότητα η εβδομάδα που διανύουμε, θα είναι η τελευταία για τον Ολυμπιακό στις προπονήσεις. Πάντως υπάρχει η σκέψη για την πραγματοποίηση ενός φιλικού την προσεχή Κυριακή, με το οποίο θα κλείσει η αγωνιστική σεζόν για φέτος για τους ερυθρόλευκους. Ο αντίπαλος παραμένει ακόμα άγνωστος, αλλά θεωρείται δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας συζητούν με τις ομάδες της Football League, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν το ρεπό τους, δηλαδή με τα Τρίκαλα και την Καλλιθέα, με την πρώτη περίπτωση να μοιάζει πιο εφικτή, για γεωγραφικούς λόγους, αλλά και με κάποιες της τρίτης Εθνικής.

Οι απόντες είναι γνωστοί και δύσκολα θα προλάβουν να μεταβούν στο Βόλο για τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας τους, με εξαίρεση τον Δημήτρη Σέττο, ο οποίος θα επιστρέψει την Τετάρτη.

Τέλος, όσον αφορά το φιλικό της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Νίκη, υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Συγκεκριμένα, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με το επίπεδο όλων των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, με πολλούς από αυτούς να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους για μία θέση στο έμψυχο δυναμικό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για την οποία ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει.