noodles volos banner

Επιστροφή την Τετάρτη στο γήπεδο για τους παίκτες της Νίκης

Την Τετάρτη μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, το επόμενο επίσημο παιχνίδι της οποίας αργεί ακόμη, καθώς είναι στις 9 Μαΐου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με τον νικητή του αγώνα Οικονόμος-Αστέρας Ιτέας.

Οι κυανόλευκοι ξεκουράστηκαν τις δύο τελευταίες μέρες, καθώς το αγωνιστικό τους πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα ήταν βαρύ, παίζοντας 120 λεπτά στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης στο Προάστιο κόντρα στα Σέλλανα και δίνοντας ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη Κυριακή. Πλην του γνωστού προβλήματος με τον Χρήστο Τζιώρα, του οποίου το μέγεθος θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες, ο Γενιτσαρίδης είναι πολύ καλύτερα και θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Θυμίζουμε ότι στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου ο δεξιός μπακ της Νίκης προφυλάχθηκε μετά τον τραυματισμό του στο Προάστιο, ενώ ο Ιορδανίδης έπαιξε την περασμένη Κυριακή και έδειξε ότι είναι καλά. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Μπάιριτς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Κροατία.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έρθει σε επικοινωνία με ομάδες της Football League, καθώς και με κάποιες ομάδες του εξωτερικού, έτσι ώστε να προγραμματιστούν φιλικά που θα κρατάνε τους παίκτες της Νίκης σε αγωνιστική εγρήγορση κι ετοιμότητα.