noodles volos banner

Οδηγίες του Ολυμπιακού Β. προς τους φιλάθλους για το φιλικό με τη Νίκη

Οδηγίες προς τους φιλάθλους δίνει με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του φιλικού της Κυριακής με τη Νίκη. Αναλυτικά:

«Την ημέρα του φιλικού αγώνα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέρχονται από την τρίτη πεζογέφυρα, απ’ όπου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί και θα προωθούνται στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς τον Περιφερειακό).

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την πρώτη πεζογέφυρα, όπου και θα μπορούν από το εκεί εκδοτήριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους  και θα προωθούνται στο νότιο πέταλο  (προς τη Νέα Ιωνία).

Η δεύτερη πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή για τους φιλάθλους. Από εκεί θα εισέρχονται μόνο οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των δύο Συλλόγων, τρόφιμοι κι εργαζόμενοι του Γηροκομείου, οι διοικήσεις των ομάδων, παλαίμαχοι αθλητές, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5€ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Βόλου.

Από χθες (σ.σ. Πέμπτη) έχει ξεκινήσει και προπώληση των εισιτηρίων  για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στα εξής σημεία:

Da Luz Sport Café, Δεληγιώργη 4Β, Τηλ.: 2421026094

και Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο». Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος), Τηλ.:  2421030249»