noodles volos banner

Ολυμπιακός Β.: Οι προσπάθειες χλεύης και λάσπης πέφτουν στο κενό

Με νέα ανακοίνωση του με αφορμή το φιλικό της Κυριακής (15/4) με τη Νίκη Β. η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου απαντά και στις προσπάθειες χλεύης και λάσπης, όπως τις χαρακτηρίζει, οι οποίες πέφτουν στο κενό. Αναλυτικά:

"Αυτή την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου, αναμετρώνται σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος διενεργείται για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη σημαντική αυτή κοινωνική δομή.

Όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλονται από πολλές πλευρές να μειωθεί η αξία των δύο ομάδων, ο όγκος του φίλαθλου κόσμου τους, που επί δεκαετίες τις στηρίζει, πέφτουν στο κενό. Και το εντυπωσιακό είναι πως όσο οι προσπάθειες χλεύης και λάσπης πέφτουν στο κενό,  τόσο η ένταση των προσπαθειών διογκώνεται. Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δηλώνει για ακόμη μία  φορά, χωρίς υστερόγραφα,  ότι καμία προσπάθεια σπίλωσης, δεν μπορεί να διαταράξει τον μεγάλο και ιστορικό μας Σύλλογο. Η διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα της  Κυριακής αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως η πόλη αυτή έχει ήδη ομάδες με ιστορία, φιλάθλους και προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό".