Logo
Print this page

Αρνήθηκε να αγοράσει εισιτήρια του φιλικού για το Γηροκομείο ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Με επιστολή τους η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησαν από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να βοηθήσει στον σκοπό του μεταξύ τους φιλικού την προσεχή Κυριακή, που είναι η ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου με την αγορά εισιτηρίων, όπως έκανε και στο πρόσφατο φιλικό ΝΠΣ-Εθνική Ελπίδων, που έγινε για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου. Μόνο που η απάντηση που πήραν οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης και η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, ήταν αρνητική με τη δικαιολογία της τήρησης της νομιμότητας, η οποία επιβάλλει την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων στο όνομα των ιδρυμάτων κι όχι των ομάδων. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται ως άκομψο των αίτημα των δύο μεγάλων συλλόγων της πόλης!!!

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ φυσικά δε θα μπορούσε να πει την αλήθεια, ότι η διοίκηση του Γηροκομείου με πρόεδρο τον κ. Παύλο Πάνο δεν είναι καθόλου αρεστή στον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. Διαβάστε την απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ προς Νίκη και Ολυμπιακό:

«Ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου ανέκαθεν βοηθά φιλανθρωπικά σωματεία και κοινωνικούς φορείς είτε με τη διοργάνωση εκδηλώσεων είτε με την αγορά εισιτηρίων.

Η βασική προϋπόθεση όμως είναι η τήρηση της νομιμότητας, η οποία επιτάσσει ότι τα αιτήματα για οικονομική βοήθεια προέρχονται απ’ ευθείας από τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα χρηματικά εντάλματα εκδίδονται μόνο στο όνομά τους και τα χρήματα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου σ’ αυτά.

Σύμφωνα με το αίτημά σας μέρος των εσόδων θα πάνε στο Γηροκομείο Βόλου και όχι ολόκληρο το ποσό.

Η οποιαδήποτε βοήθειά μας σε παρόμοιους αγώνες στο παρελθόν στηρίχθηκε στη νομιμότητα και στην πάγια πολιτική μας που αναφέρθηκε παραπάνω.

Ως εκ τούτου αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και θεωρούμε πως η επιστολή σας είναι και άκαιρη και άκομψη».

 

 

Last modified onFriday, 13 April 2018 12:12
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]