Logo
Print this page

Νίκη Β.: "Γιατί ο Μπέος εμφανίζεται ως μοναδικός απολογητής του ΝΠΣ;"

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, στην οποία θέτουν το ερώτημα γιατί ο δήμαρχος Βόλου εμφανίζεται ως μοναδικός απολογητής του ΝΠΣ. Αναλυτικά:

«Από το χθεσινό επικοινωνιακό ντελίριο με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις ΝΠΣ-Αχ. Μπέος στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο κ. Μπέος αναγνώρισε ότι έχει καθήκον να ενημερώνει "τις χιλιάδες των πολιτών που τον εμπιστεύονται". Ας απαντήσει επιτέλους με την παρρησία και την ειλικρίνεια που επιβάλλει άλλωστε το γεγονός ότι -όπως έχει δηλώσει- "αυτός φοράει παντελόνια επειδή τα τιμάει, ενώ άλλοι επειδή κρυώνουν" στα ακόλουθα ερωτήματα:

 1. Γιατί εμφανίζεται ΜΟΝΟΝ ο ΙΔΙΟΣ πανελλαδικά, αλλά και στο Βόλο, ως de facto διοίκηση, οραματιστής και απολογητής του ΝΠΣ;

 2. Γιατί δεν έχει δει ΠΟΤΕ κανείς στον Βόλο τους φερόμενους ως διοικούντες του ΝΠΣ; και τελικά….

 3. Ποιός ασκεί πραγματικά τη διοίκηση στον ΝΠΣ και εκδίδει ανακοινώσεις με την ιδιότητα αυτού που αγαπάει την πόλη του Βόλου -σε πληθυντικό μεγαλοπρέπειας; Ο "ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την Πιερία και παλιός γνώριμος του κ. Αχιλλέα Μπέου από την Αμερική" κ. Σπυριδόπουλος, ή ο ΙΔΙΟΣ ο κ. ΜΠΕΟΣ; 

Οι χιλιάδες Βολιώτες, είτε τον εμπιστεύονται είτε όχι, έχουν κάθε λόγο να γνωρίζουν για ποιόν λόγο τελικά φοράει τα παντελόνια του, ο Δήμαρχός τους».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 - ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Last modified onFriday, 13 April 2018 10:35
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]