noodles volos banner

Αναμονή με μεγάλη αισιοδοξία για την υπόθεση Κόλα

Με τις ίδιες απουσίες σε σχέση με την Τετάρτη συνέχισε την προετοιμασία του την Πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου για το κυριακάτικο φιλικό με τη συμπολίτισσα Νίκη, καθώς έλειπαν οι Καραγκιολίδης, Κωνσταντίνου, Μέμμος, Σέττος και Καλφούντζος. Η τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό θα γίνει την Παρασκευή και πάλι στο Πανθεσσαλικό και το Σάββατο θα δοθεί ρεπό.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι δε λείπει η αισιοδοξία, για να μην πούμε η βεβαιότητα, για την τύχη της έφεσης του Ρήγα Φεραίου για την υπόθεση Κόλα και άπαντες εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι για νέα δικαίωση, με τις πληροφορίες να λένε ότι η επίσημη ενημέρωση θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Βέβαια το ζήτημα δε θα τελειώσει οριστικά, αφού υπάρχει μετά την επιτροπή Εφέσεων και δικαίωμα προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η θετική απόφαση για την υπόθεση Κόλα θα λύσει ουσιαστικά τα χέρια των διοικούντων της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά, ανακοινώνοντας πρώτα απ’ όλα το αποτέλεσμα των επαφών για τον νέο χρηματοδότη της ομάδας και ξεκινώντας τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται ότι πρέπει να μείνουν. Άλλωστε οι πρώτες σκέψεις είναι να κρατηθεί ένας κορμός, αφού η λογική του «ξηλώματος» απορρίπτεται.