noodles volos banner

Επιβεβαιώθηκε η αναβολή κλήρωσης για τα πλέι οφ στη Γ' Εθνική

Τελικά δε φάνηκε αρκετό το χρονικό διάστημα από τη λήξη του πρωταθλήματος για την ΕΠΟ, προκειμένου να διευθετήσει τις όποιες υπάρχουσες ανοιχτές υποθέσεις κι εκκρεμοδικίες, οι οποίες αφορούν σε ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, οδηγηθήκαμε σε αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης γι’ αυτή την Πέμπτη 12/4, προγραμματισμένης κλήρωσης της διαδικασίας μεταξύ των πρωταθλητών των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική.

Την αναβολή της κλήρωσης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Arena Fm 89,4 ο Σταύρος Ψαρόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης (11/4). Συγκεκριμένα ο ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και υπεύθυνος του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μίλησε:

Για την κλήρωση που αναβάλλεται λόγω ενστάσεων:

“Ακριβώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Δικαίωμα του καθενός να προσφεύγει, αλλά να …προσέχει και γιατί προσφεύγει. Δεν μπορούμε να βρούμε άκρη εδώ στην Ελλάδα, δυστυχώς! Είμαστε υποχρεωμένοι να κανονίσουμε τις εκκρεμότητες σε σχέση με την ανάδειξη των πρωταθλητών και περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, για τις ενστάσεις που έγιναν στην πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Άρα το να κάναμε κλήρωση δε θα είχε ουσία, γιατί πρώτα κάνεις επικύρωση πινάκων, μετά ανακηρύσσεις τους πρωταθλητές και μετά κάνεις κλήρωση καλώντας και τις ομάδες να είναι εκεί.

Οι ενστάσεις που τώρα εκκρεμούν είναι, της Νίκης Βόλου κατά του Νέου Βόλου, του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδος, κι ο Ηρόδοτος επίσης έχει μια εκκρεμότητα για κάτι επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω.

Το θέμα του Ηρακλή είναι ξεκάθαρο για μένα και για την επιτροπή. Θα πάρουμε μία απόφαση που έχω πει σε προηγούμενη συνέντευξη μου ποια θα είναι (σ.σ., ότι έχει δικαίωμα να παίξει στα μπαράζ σαν πρώτος στον όμιλο του, αφού δεν πήρε ακόμα θέση ανόδου κι αν την πάρει αυτή θα είναι μέσα από τα μπαράζ). Κι από κει και πέρα, το ποιος θα προσφύγει κατά της απόφασης μας, θα φανεί, για το αν έχει δικαίωμα η όχι ανόδου στην Football League ο Ηρακλής, αν όμως πρώτα έχει πάρει μια τέτοια θέση».

Για το πότε αναμένεται πλέον η κλήρωση κι αν επηρεάζεται η έναρξη:

“Την Παρασκευή αν τελειώσει η ιστορία με τις δύο προσφυγές, που η Πειθαρχική μας λέει ότι θα τις βγάλει αμέσως μέσα στη μέρα. Τότε τη Δευτέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε επικύρωση των πινάκων καθώς και κλήρωση αμέσως! Με την προοπτική πάντως ότι δε θα έχουμε προσφυγές στη δευτεροβάθμια των Εφέσεων!

Το 22 του μηνός που έχουμε θέσει για έναρξη, δυστυχώς δε φαίνεται πλέον το πιο πιθανό σενάριο. Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά …

Αν ξεκινήσουμε αργότερα, τότε θα μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές και κάποιες Τετάρτες, δεν γίνεται αλλιώς”…

Πηγή: iliaoikonomia