noodles volos banner

Με απουσίες η επιστροφή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού Β.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα Τετάρτη (11/4) οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας ως στόχο να ξαναβρούν τους σωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και του κυριακάτικου φιλικού με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Το πρωτάθλημα τελείωσε από την 1η Απρίλη, οι προηγούμενες μέρες ήταν χαλαρές, αφού από τη Μεγάλη Τετάρτη είχε δοθεί  η πασχαλινή άδεια κι έτσι τώρα οι ερυθρόλευκοι ξαναμπήκαν στο γήπεδο, με τον Λάκη Μπακάλη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές τους να είναι σε καλή κατάσταση.

Βέβαια, υπήρχαν και απουσίες, αφού έλειπαν ο Δημήτρης Σέττος, που έχει άδεια για οικογενειακούς  λόγους, ο Φώτης Καραγκιολίδης, που είναι εκτός Βόλου, μην έχοντας ακόμη ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του, ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός και στον αγώνα στην αυλαία του πρωταθλήματος με τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο στρατευμένος Γιώργος Μέμμος, ο νεαρός τρίτος τερματοφύλακας Αχιλλέας Κωνσταντίνου, που είναι στο εξωτερικό από την προηγούμενη βδομάδα, και ο Ηλίας Καλφούντζος. Από τα παραπάνω συνάγεται ότι η προπόνηση έγινε με έναν τερματοφύλακα, τον Λεωνίδα Κούτσικο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών ήταν οι Αγγελής, Παπαϊωάννου, Νόνης, Γελαδάρης, Σάββας, Πατσής, Λούγκος, Τόσκας, Κόλα, Κόκας  Δήμος, Διβανές, Ζάχος, Ευθυμιάδης, Ρόκας, Καμπλιώνης, Μπέικος, Χρήστου.

Last modified onWednesday, 11 April 2018 23:00