noodles volos banner

Με τρεις βασικές απουσίες η Νίκη στα Σέλλανα

Τον πρώτο της αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος ως Κυπελλούχος ΕΠΣΘ δίνει την Τετάρτη (11/4) η Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Προαστίου κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων. Οι κυανόλευκοι, που επέστρεψαν στο γήπεδο από τη Δευτέρα του Πάσχα, θα πάνε χωρίς άγχος στο χωριό της Καρδίτσας να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του 4ου ομίλου, αφού από τη δεύτερη αγωνιστική περνάνε χωρίς αγώνα. Πάντως, η προσπάθειά τους θα έχει δυσκολίες, γιατί θα απουσιάσουν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές, καθώς πήραν κόκκινη στο ματς στο φινάλε του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Ιτέας οι Τζιώρας και Ντινιωτάκης, αφού είχαν γίνει αλλαγή (η ποινή τους δεν ανακοινώθηκε ακόμη), οπότε θα λείψουν, όπως το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπάιριτς, ο οποίος είναι στην πατρίδα του, την Κροατία, με άδεια για οικογενειακούς λόγους, αλλά και πάλι είναι τραυματίας.

Έτσι λοιπόν το τεχνικό δίδυμο Ξηροφώτου-Μπούις δε θα έχει στη διάθεσή του δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν φορ, που ξεκινούν στην ενδεκάδα κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για να πάρουν θέση σ’ αυτή ο Αναστασίου στην κορυφή, ενώ δύο εκ των Βουρδάκη, Τζάθα, Ματθαίου θα παίξουν στα αριστερά και στα δεξιά του.

Ταυτόχρονα με τον αγώνα της Νίκης γίνονται και τα άλλα δύο παιχνίδια του 4ου ομίλου Οικονόμος Τσαριτσάνης- ΑΟ Καλαποδίου και Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου. Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και όποιος επικρατήσει θα αντιμετωπίσει τη Νίκη ή τα Σέλλανα στον άτυπο τελικό του 4ου ομίλου ως γηπεδούχος.

Last modified onTuesday, 10 April 2018 22:32