noodles volos banner

Μεταφτσής: «Άφησε υποχρεώσεις, παίρνει και τις χορηγίες ο Μποτσιβάλης»

Καταγγελία έγινε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου διά στόματος Αλέκου Μεταφτσή εις βάρος του Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico και αποκάλυψε ότι έρχονται συνεχώς πιστωτές στα γραφεία της ομάδας, που ζητούν τα χρήματά τους για υποχρεώσεις που άφησε ο κ. Μποτσιβάλης, ο οποίος μάλιστα εισπράττει ακόμη και χρήματα χορηγιών, που δεν πηγαίνουν στα ταμεία του Ολυμπιακού Β., σύμφωνα με τον κ. Μεταφτσή:

Το πιο ενδιαφέρον σημείο των αποκαλύψεων Αλέκου Μεταφτσή είναι το εξής:

απόδοση: magnesiasport

«Κάποια στιγμή μας έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι με την αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Δε μας φτάνει όμως μόνο αυτό, αλλά δεχόμαστε συνεχώς στα γραφεία επισκέπτες που μας λένε “αυτό το οφείλει ο κ. Μποτσιβάλης”. Αυτό φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση το Διοικητικό Συμβούλιο στην προσπάθεια που καταβάλλει να είναι συνεπές έναντι όλων των ανθρώπων που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η διοίκηση καλείται να καλύψει και υποχρεώσεις που έχει αφήσει ο κ. Μποτσιβάλης. Μιλάμε για πολύ κόσμο που έρχεται και ζητάει ευλόγως τα χρήματά του. Ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο συνέχεια να ενισχύει και στο μέτρο του δυνατού το κάνει. Εγώ ξέρω πως, όταν φεύγει ένας άνθρωπος από κάπου, πρώτα κανονίζει τις υποχρεώσεις του και μετά παίρνει το καπελάκι του και φεύγει αξιοπρεπώς. Υπάρχουν πιστωτές. Σας λέω συγκεκριμένα για άνθρωπο που είναι μέσα στο τεχνικό τιμ, ο οποίος πήγε στην Επιθεώρηση Εργασίας, γιατί του χρωστούσε ο κ. Μποτσιβάλης από τον Φεβρουάριο του 2017. Μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μπροστά, σκεπτόμενοι μόνο την αγάπη τους για την ομάδα. Δεν ήταν στο σκεπτικό μας να ασχοληθούμε με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρόσφατα υπήρξε κι άλλο ένα συμβάν, το οποίο, αν δεν το πω και δεν το μάθει ο κόσμος, μπορεί να έχει λανθασμένες εντυπώσεις για κάποιους ανθρώπους. Ενώ βρέθηκε μία μεγάλη εταιρεία, που ήθελε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου με ένα ποσό της τάξης των 3.000 ευρώ, που δεν είναι ευκαταφρόνητο αυτήν την εποχή, όταν πήγαμε να εισπράξουμε το ποσό αυτό, ο κ. Μποτσιβάλης ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε και πήρε το μισό. Από τις 3.000 ευρώ, κράτησε τα 1.500. Έφυγε, άφησε υποχρεώσεις, δεν έχει δώσει τίποτα, τώρα πήρε 1.500 ευρώ από τη χορηγία. Όπως και από άλλη μεγάλη εταιρεία, που είχε δώσει επιταγή, η οποία έληγε στις 8 Ιανουαρίου, πάλι τα πήρε όλα τα λεφτά ο κ. Μποτσιβάλης. Ήταν ένα ποσό 2.500 ευρώ. Ποιοι είμαστε εμείς; Δίνουμε τιτάνιο αγώνα, που ο κόσμος τον πιστεύει και τον στηρίζει και δεν τον στηρίζει αυτός που παράτησε τον Ολυμπιακό στο μέσον του ωκεανού;»

 

Last modified onSaturday, 24 March 2018 08:58