noodles volos banner

Θεολόγης: "Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων τα μπαράζ"

Την επιθυμία τόσο τη δική του όσο και των συμπαικτών να παίξει η Νίκη Βόλου στα μπαράζ ανόδου εκφράζει με δηλώσεις του στο magnesiasports ο τερματοφύλακας της, Μένιος Θεολόγης, λέγοντας ότι υπάρχει ως πιθανότητα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μέσα στην ομάδα, αφού εκκρεμεί η δικαστική απόφαση στην υπόθεση με τον ΝΠΣ Βόλος. Επίσης, ο 22χρονος πορτιέρε, που κατάφερε να γίνει βασικός έχοντας αγωνιστεί στα 16 από τα 21 ματς των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα, μίλησε για τη φετινή σεζόν σε ομαδικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της Νίκης:

«Νομίζω πως χάσαμε εύκολα κάποιους βαθμούς. Θα μπορούσαμε, στο πρωτάθλημα, να έχουμε κάνει λίγο καλύτερη πορεία. Σίγουρα, η χρονιά μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Πήραμε το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, με δύο νίκες θα τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλό μας, που πιστεύω ότι θα τις κάνουμε, θα μπορούσαμε, όμως, να έχουμε πάει και καλύτερα. Κάναμε κάποια "στραβά" αποτελέσματα στην αρχή, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο γύρο, αλλά η διαφορά μας με τον πρώτο ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να αντιστραφεί».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε ως αναπληρωματικός και στη συνέχεια κέρδισε γάντια βασικού:

«Στην αρχή, όντως, ήμουν ο δεύτερος τερματοφύλακας. Κάθισα και δούλεψα μαζί με τους προπονητές μου, μου δόθηκε η ευκαιρία, την οποία νομίζω πως "άρπαξα", κι από 'κει και πέρα θεωρώ πως έκανα καλά παιχνίδια κι έτσι κέρδισα την εμπιστοσύνη και τη θέση μου. Ήμουν θετικός στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκα, η ομάδα μου πήρε καλά αποτελέσματα κι έτσι έγινα βασικός».

Για το καλύτερο και το χειρότερό του παιχνίδι φέτος:

"Το καλύτερο παιχνίδι που έζησα με τη φανέλα της Νίκης μέχρι στιγμής, λόγω της προσωπικής μου εμφάνισης, αλλά και της ατμόσφαιρας που υπήρχε, ήταν η εκτός έδρας νίκη μας με 3-1 επί του Ολυμπιακού. Νομίζω πως από τα καλύτερά μου παιχνίδια, αν όχι το καλύτερό μου, ήταν ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, στον οποίο, αν εξαιρέσεις ένα λάθος στο τέλος, έκανα 1-2 καλές επεμβάσεις και γενικά νομίζω πως είχα μία πολύ καλή εικόνα. Όσον αφορά το χειρότερο, δε θεωρώ πως έχω κάνει κάποιο πολύ κακό παιχνίδι, αλλά σε όσους αγώνες χάσαμε βαθμούς, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν με έβαζες να ξεχωρίσω κάποιο, αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν το ματς κόντρα στον Αλμυρό στο Πανθεσσαλικό, όταν ηττηθήκαμε με 1-0".

Για το αν σκέφτονται, εκείνος κι οι συμπαίκτες του, το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής:

"Ας μην κρυβόμαστε, σίγουρα το πιστεύουμε και το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αλλά, αυτή τη στιγμή, θέλουμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση, στόχος που έχει τεθεί από ένα σημείο και μετά. Σίγουρα το σκεφτόμαστε, δεν είναι βέβαια σίγουρο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι σε ένα μήνα θα έχουμε παιχνίδια. Επαναλαμβάνω, όμως, είναι κάτι που βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας και συζητιέται αρκετά. Απλά περιμένουμε, δεν εξαρτάται από εμάς. Θα το θέλαμε πάρα πολύ".

Τέλος, ο Μένιος Θεολόγης, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς μέχρι τώρα, αναφερόμενος παράλληλα και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, λέγοντας:

"Θεωρώ πως η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο σε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, στην ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό, δουλεύουμε όλοι μαζί και σκληρά και πιστεύω πως γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Και από εμάς και από τη διοίκηση. Σίγουρα, είναι λογικό να υπάρχει μία απογοήτευση στον κόσμο, γιατί ίσως να περίμεναν περισσότερα πράγματα από εμάς. Τους δώσαμε, όμως, έστω και λίγη χαρά, κατακτώντας το Κύπελλο. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρω το μέλλον ακόμα, σίγουρα θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Δε θα πήγαινα σε καμία άλλη ομάδα της Γ' Εθνικής, δε θα άφηνα τη Νίκη για καμία ομάδα της κατηγορίας. Τώρα, αν προκύψει κάτι καλύτερο, με μία πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, σίγουρα θα την εξετάσω, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Προτεραιότητά μου είναι η Νίκη".