noodles volos banner

"Ευοδώθηκε η προσπάθειά μας να αναστήσουμε τον Ολυμπιακό Β."

Ανακοίνωση για τη νίκη επί του Οπούντιου Μαρτίνου με 6-0 και την παρουσία του κόσμου εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Β.:

"Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί για ακόμη μια φορά όλον το φίλαθλο κόσμο, που την Κυριακή κατέκλυσε το ΕΑΚ, δίνοντας με τον παλμό του την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν κι αυτό το σημαντικό «τρίποντο».

Η επιστροφή στο «σπίτι» μας, στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» σφραγίστηκε με μία ακόμη μεγάλη και άνετη νίκη. Δυναμικά και με σύνεση, όμως, θα συνεχίσει η ομάδα μας και στον τελευταία αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, την Κυριακή 1ηΑπριλίου 2018.

Οι κοινές μας προσπάθειες- διοίκηση και κόσμος- για να «αναστήσουμε» αγωνιστικά τον Ολυμπιακό Βόλου ευοδώθηκαν και σε πείσμα όλων, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη μεγάλη ομάδα της πόλης.

Η ιστορία και οι φίλαθλοί μας αποτελούν τον οδηγό για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου, που θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη.

Δίνουμε το τελευταίο ραντεβού αυτής της περιόδου, την πρώτη Κυριακή του Απριλίου, για να δείξουμε πάλι, έμπρακτα τη στήριξή μας και την αγάπη μας στον Ολυμπιακό Βόλου και να ολοκληρώσουμε αγωνιστικά αυτή τη χρονιά".