noodles volos banner

"Έφυγε" ο μεγάλος άσος της Νίκης και του Ολυμπιακού Απ. Βαλαχάς

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ένας μεγάλος άσος του βολιώτικου ποδοσφαίρου, ο Απόστολος Βαλαχάς. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Βόλου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Νίκη, στην οποία αγωνίστηκε τόσο στην Α’ Εθνική όσο και στη Β’ με μεγάλη επιτυχία. Από τη Νίκη μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίον αγωνίστηκε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος του Ρήγα Φεραίου, όταν αυτός συμμετείχε στη Β’ Εθνική. Ήταν ένας επιθετικός μέσος που σκόραρε πολύ, ενώ ειδικά στον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου φόρεσε από το 1971 έως το 1975, είχε 98 συμμετοχές με 21 γκολ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στις Αλυκές.

Στην κεντρική φωτογραφία εικονίζονται από αριστερά οι Μαλάκος, Καραΐσκος, Βαλαχάς και Δημόπουλος με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τη δεκαετία του 70'.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων της Νίκης Β.

"Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Απόστολου Βαλαχά που έφυγε από τη ζωή. Ο Απόστολος Βαλαχάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης Βόλου τη δεκαετία του ’60 πετυχαίνοντας πολλά γκολ, ενώ και ο γιος του αργότερα Θόδωρος, αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 στην ομάδα της Νίκης Βόλου".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

"Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Απόστολου Βαλαχά που έφυγε από τη ζωή. Ο Απόστολος Βαλαχάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Νίκης Βόλου τη δεκαετία του ’60 πετυχαίνοντας πολλά γκολ, ενώ και ο γιος του αργότερα Θόδωρος, αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 στην ομάδα της Νίκης Βόλου".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Β.

"Φτωχότερο είναι από τα ξημερώματα το ποδόσφαρο της Μαγνησίας από την απώλεια του Απόστολου Βαλαχά. Ο Όμιλος Φιλάθλων ΝΙΚΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογενειά του".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β.

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη μέλους της, αυτή του Απόστολου Βαλαχά. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο θάνατό του. Ο Απόστολος Βαλαχάς αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα από το 1971 έως και το 1975, έχοντας 98 συμμετοχές και μετρώντας πολλά γκολ. Υπήρξε ένας από τους πιο δυναμικούς και παραγωγικούς σέντερ φορ, που άφησαν εποχή στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου, στις 16:00  στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στις Αλυκές.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Απόστολου Βαλαχά, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά της ανόδου στη Β' Εθνική το 1974-1975, αλλά και τη σεζόν 1975-1976 στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΘ

"H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκη Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολου Βαλαχά και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος".

 

1valaxas me nikiv

Ο Απ. Βαλαχάς με τη φανέλα της Νίκης το 1969

 

1valaxas tora

Ο Απ. Βαλαχάς σε πρόσφατη φωτογραφία

 

 

Last modified onMonday, 19 March 2018 14:02