noodles volos banner

"Παροξυσμός" στον Ρήγα για το ματς της χρονιάς με Σέλλανα

Ματς "ο θάνατός σου, η ζωή μου" στο Βελεστίνο, με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τον Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων την Κυριακή και να θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του Ρήγα είναι ιδιαιτέρως "ανεβασμένη", καθώς τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, έχουν κάνει τον στόχο της παραμονής να μοιάζει απόλυτα εφικτός και όλοι περιμένουν πώς και πώς τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το παιχνίδι έδρας κόντρα στα Σέλλανα είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς ... μέχρι το επόμενο, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους, όντας στην έβδομη θέση, ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 31 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ομάδα του Βελεστίνου. Άπαντες στον Ρήγα γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, κόντρα σε μία καλή και φορμαρισμένη ομάδα, αλλά ξέρουν, επίσης, πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πέρα από τους τρεις βαθμούς. Γι' αυτό, είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να κερδίσουν και να συνεχίσουν να διεκδικούν μία από τις θέσεις που θα τους χαρίσει την παρουσία τους και τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Σπαθής και Αλεξίου υπολογίζουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους, πλην του μονίμως τραυματία Κουρίτα, ο οποίος λογικά θα χάσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο, με προπονήσεις σε χαμηλότερο τέμπο κι έμφαση στην τακτική.

Τέλος, διοικούντες και προπονητές του Ρήγα τονίζουν, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πως η μαζική παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βελεστίνου στον αγώνα της Κυριακής, που θα υποστηρίξει με πάθος την ομάδα του, κρίνεται επιτακτική, προκειμένου να έχει έναν επιπλέον "παίκτη" που θα τη βοηθήσει να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Το γήπεδο πρέπει μεθαύριο να θυμίσει άλλες εποχές, αφού κρίνεται η επιβίωση της ομάδας.

Last modified onFriday, 16 March 2018 20:37