noodles volos banner

Χωρίς άγχος κι απουσίες στη Νεάπολη ο Αλμυρός

Έχοντας "καθαρίσει" και μαθηματικά την υπόθεση "παραμονή" ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, μετά το τρίποντό του επί της Νίκης την περασμένη εβδομάδα, πηγαίνει την Κυριακή (18/3) στη Νεάπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου, μετά την πολύ καλή βαθμολογική της συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια, η οποία έφερε την επίτευξη του βασικού στόχου, έχει πολύ καλή ψυχολογία, γεγονός που φαίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Το τεχνικό τιμ του ΓΣΑ, όμως, έχει προσπαθήσει να "προσγειώσει" τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να κλείσουν το φετινό πρωτάθλημα με θετικές εμφανίσεις κι αποτελέσματα, προκειμένου η ομάδα τους να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Εξάλλου, καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ο Αλμυρός ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που δε θέλει κανείς στο "στρατόπεδο" του ΓΣΑ, να αλλάξει στις τελευταίες τρεις "στροφές" του πρωταθλήματος.

Το ερχόμενο παιχνίδι, βέβαια, κόντρα στον πρωταθλητή του τέταρτου ομίλου ΝΠΣ, εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο. Ο Αλμυρός θα προσπαθήσει να πάρει από αυτό το καλύτερο δυνατό, σε ένα γήπεδο που οι κυανέρυθροι έχουν χάσει μόνο δύο βαθμούς σε όλο το πρωτάθλημα, κόντρα στη Νίκη. Στόχος του ΓΣΑ είναι μία καλή κι αξιοπρεπής εμφάνιση και, γιατί όχι, ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του δώσει βαθμό ή βαθμούς που μπορούν να χαρακτηριστούν "εκτός προγράμματος".

Στα αγωνιστικά, ο κ. Σταματίου δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς επιστρέφει και ο Χολέβας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με τη Νίκη την περασμένη Κυριακή, ύστερα από την αποβολή του στο ματς με τη Θήβα. Τελευταία προπόνηση του Αλμυρού, για την τρέχουσα εβδομάδα, την Παρασκευή το απόγευμα (16/3), με περισσότερο τακτική κι ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου.

Last modified onFriday, 16 March 2018 20:29