noodles volos banner

Γελαδάρης: Με σοβαρότητα, γιατί ο Οπούντιος δε θα καθίσει να χάσει

Το ότι ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας του, Οπούντιος Μαρτίνου, δε θα έρθει στον Βόλο, αν και υποβιβασμένος, για να χάσει, και πως κανένα ματς δεν  είναι εύκολο, τονίζει σε δηλώσεις του στο Magnesiasports ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, Λάζαρος Γελαδάρης. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής, που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, επισημαίνει επίσης ότι το ΕΑΚ δίνει μία άλλη αίσθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του και πως ένας παράγοντας που συνετέλεσε, ώστε να μην έχουν την πορεία που θα ήθελαν, ήταν και το γεγονός ότι δεν έπαιζαν συνεχώς εκεί. Αναλυτικά ο Λάζαρος Γελαδάρης μίλησε στο magnesiasports για:

Το αν αισθάνεται ότι με τη νίκη επί του Αμβρυσσέα τους έφυγε το μεγαλύτερο βάρος:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Αμβρυσσέας ήταν έναν βαθμό πάνω από εμάς. Μ’ αυτή τη νίκη πιστεύω κάναμε μεγάλο άλμα, για να μείνουμε στην κατηγορία. Ακολουθούν δύο ματς, θα τα δούμε με τη ίδια σοβαρότητα, θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και στα δύο».

 Για το ματς με τον Οπούντιο και αν το βλέπουν ως ένα εύκολο ματς:

«Σίγουρα δε χαλαρώνουμε, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πάμε με σοβαρότητα για τη νίκη να δώσουμε χαρά και στον κόσμο, γιατί τον έχουμε πικράνει, και μετά θα κοιτάξουμε και το επόμενο. Αλλά πρώτα επικεντρωνόμαστε στον Οπούντιο».

Για τη διαφορετική αίσθηση που δίνει το ΕΑΚ στους παίκτες:

«Το ΕΑΚ μας δίνει σίγουρα μία άλλη αίσθηση και βοηθάει πάρα πολύ. Είναι το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου, εκεί πρέπει να παίζει τα παιχνίδια. Ο κόσμος είναι πιο κοντά στην ομάδα, δίνει ώθηση και έχουμε άλλη ψυχολογία. Μπαίνουμε πολύ δυνατά και είναι πολύ δύσκολο και για τους αντιπάλους, οι οποίοι παίζουν πιο φοβισμένα απ’ ό,τι θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό, γιατί στο Πανθεσσαλικό είναι πιο ανοικτό το γήπεδο, ενώ κι εμείς από την πλευρά μας δε νιώθουμε τόσο πολύ τον κόσμο»

Για το γεγονός ότι στη φυσική του έδρα ο Ολυμπιακός Β. έχει πετύχει σε τρία ματς οκτώ γκολ και στα υπόλοιπα 18 ματς άλλα 12:

«Αυτό τα λέει όλα για το ΕΑΚ. Μας ανεβάζει πολύ ψυχολογικά και την περασμένη Κυριακή βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος».

Για τη χρησιμοποίησή του ως αριστερού μπακ, αν και κυρίως παίζει δεξιά:

«Αυτή είναι η επιλογή του προπονητή μου. Εμένα όπου με βάλει θα παίξω. Πιστεύω ότι δεν έχει διαφορά ο δεξιός με τον αριστερό μπακ. Είναι ίδια θέση, μόνο το πόδι αλλάζει. Βέβαια, συγκλίνω προς τα μέσα, γιατί σε προηγούμενες έπαιζα εξτρέμ και μου είχε μείνει αυτή η κίνηση και βοηθάει περισσότερο».

Για την πολύ καλή απόδοσή του την περασμένη Κυριακή, τη γενικότερη ανοδική του πορεία και τα πολλά μπράβο που ακούστηκαν από την κερκίδα στο ματς με τον Αμβρυσσέα:

«Για να πω την αλήθεια δεν το άκουσα, γιατί, όταν γίνεται το παιχνίδι εγώ είμαι συγκεντρωμένος 100% σ’ αυτό. Σίγουρα είναι θετικό να ακούγονται θετικά σχόλια από τους φιλάθλους. Με βοηθούν και μένα και δίνουν καλύτερη ψυχολογία. Όσο για την ανοδική πορεία δουλεύω καθημερινά στο γήπεδο και μόνο έτσι έρχεται αυτή και η συνεχής βελτίωση».

Για τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στην ομάδα πριν και μετά τον Ιανουάριο:

«Πιστεύω ότι ένας παράγοντας είναι και το ΕΑΚ και θεωρώ ότι θα πήγαινε πολύ καλύτερα η ομάδα, αν έπαιζε συνέχεια εκεί. Επίσης, τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο βοήθησαν όντως πολύ, όπως και ο κ. Μπακάλης. Συγκροτηθήκαμε πιο πολύ ως ομάδα, δεθήκαμε πιο πολύ. Όχι ότι η προηγούμενη ομάδα δεν ήταν συγκροτημένη, απλά είχαμε κάποιες ατυχίες και δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα που θέλαμε και η ψυχολογία δεν ήταν και πολύ καλή. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, ήρθαν και τα αποτελέσματα και συνεχίζουμε».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο για την Κυριακή:

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο το ματς. Μπορεί ο Οπούντιος να είναι υποβιβασμένος, αλλά δε θα καθίσει να χάσει. Θα κοιτάξουμε το ματς με σοβαρότητα και ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει να μας βοηθήσει και σ’ αυτό το ματς όσο και στο επόμενο. Θέλουμε να είναι κοντά στην ομάδα και να συνεχίσει να είναι και του χρόνου, γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό».

Για όσα διαρρέονται και από επίσημα χείλη πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα από τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Μακάρι να είναι έτσι… Το ελπίζουμε, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει αυτή τη σιγουριά και την ασφάλεια και να πρωταγωνιστεί».

 

 

Last modified onThursday, 15 March 2018 21:29