noodles volos banner

Βενέτης: "Όταν παίζεται μπάλα, η Νίκη είναι πάντα καλή"

Ο Βασίλης Βενέτης πανηγυρίζει μαζί με τον Χρ. Τζιώρα κα τον κ. Νίκο Αγγελάρα Ο Βασίλης Βενέτης πανηγυρίζει μαζί με τον Χρ. Τζιώρα κα τον κ. Νίκο Αγγελάρα

Την ικανοποίησή του περισσότερο για την εμφάνιση και την επικράτηση της ομάδας του κι όχι για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ εξέφρασε ο β’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, που επισήμανε πως απέναντι σε καλές ομάδες που δημιουργούν, οι κυανόλευκοι είναι πάντα καλοί. Παράλληλα έδωσε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας του για τη δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί, σχετικά με την αντικανονική συμμετοχή του ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δείχνοντας πως πιστεύει στη δικαίωση των νομικών του συλλόγου. Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βενέτης στον "Βόλος 986"…

Για τον τελικό της Τετάρτης:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος, νομίζω. Το χάρηκαν οι ποδοσφαιριστές, πάνω απ' όλα. Ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο μπήκαν πέντε γκολ. Ένα παιχνίδι χαράς για τους Νικιώτες, όπως εξελίχθηκε, μέσα από το οποίο, βέβαια, πήραμε ένα Κύπελλο που δεν είναι να μπει και στην τροπαιοθήκη μας. Είναι κάτι που θα το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα και θα στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν περίμενε πως το παιχνίδι θα έχει αυτήν την εξέλιξη:

«Εγώ την πιστεύω πολύ αυτήν την ομάδα, σας το έχω ξαναπεί. Έχω παρακολουθήσει όλα τα φετινά παιχνίδια κι όποτε παίζουμε καλή μπάλα, σε καλό γήπεδο κι ο αντίπαλος παίζει ανοικτά, δε φοβόμαστε. Τα δύσκολα παιχνίδια για αυτήν την ομάδα είναι όταν κλείνεται ο αντίπαλος, όταν είναι κακό το γήπεδο. Στα παιχνίδια που δεν παίζεται μπάλα, δηλαδή, η Νίκη δυσκολεύεται. Όταν παίζεται μπάλα, η Νίκη είναι πάντα καλή».

Για το αν τα προβλήματα των δύο τελευταίων ημερών έδωσαν ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές:

«Η ομάδα θα το είχε το πάθος, έτσι κι αλλιώς. Τώρα, σχετικά με τα όσα συνέβησαν, τα οποία δε θέλω να τα σχολιάσω, ίσως να έδωσαν το κάτι παραπάνω στους ποδοσφαιριστές μας. Ξέρετε, υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα, τα οποία επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές. Ούτως ή άλλως, θα ήταν παθιασμένοι οι ποδοσφαιριστές μας, γιατί το ήθελαν αυτό το παιχνίδι και το Κύπελλο».

Για την εμφάνιση του "παλαίμαχου" Τζιώρα και την εμμονή του να ζητά "ησυχία" από τον κόσμο μετά από κάθε γκολ:

«Επειδή ζω από πολύ κοντά το πώς δουλεύουν αυτά τα παιδιά, ναι, το ήθελε παραπάνω ο Χρήστος. Όχι να αποδείξει κάτι, αυτά που είχε να αποδείξει, τα απέδειξε πολλές φορές. Απλά, είναι μία δικαίωση γι’ αυτόν κι όλα τα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και τον ιδρώτα τους. Ήταν αγωνιστικός, δεν τον βοηθάει η τύχη τον τελευταίο καιρό να σκοράρει, βέβαια. Βοηθάει, όμως, σε πολλούς άλλους τομείς. Τώρα, για την ησυχία που λέτε, ίσως ακούει πολλά από την κερκίδα που δεν πρέπει να ακούει. Είναι κι ένας τρόπος αντίδρασης αυτός».

Για τη δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί κι αφορά την αντικανονική συμμετοχή του ΝΠΣ στη Γ' Εθνική:

«Νομίζω πως στον δικαστικό τομέα είμαστε πολύ δυνατοί. Βέβαια, αν θα δικαιωθούμε, δεν το ξέρω. Γίνεται, όμως, ένας μεγάλος αγώνας από εξαίρετους νομικούς που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αποδώσει. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

Για το αν η Νίκη αδίκησε τον εαυτό της φέτος στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα έχει αδικήσει τον εαυτό της, αλλά μην ξεχνάμε πως ένα πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Υπάρχουν πάντα καλές και κακές στιγμές, υπάρχουν παιχνίδια που δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε, κάποιοι απρόβλεπτοι παράγοντες. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις στο πρωτάθλημα. Αν δείτε, όλες οι ομάδες έχουν απώλειες. Τώρα, πώς έγινε αλλά πέσαμε σε έναν όμιλο με μία ομάδα που δεν έχει απώλειες. Γι' αυτό μείναμε τόσο πίσω. Αν δείτε όλους τους άλλους ομίλους, όλες οι ομάδες κάπου κάνουν στραβά αποτελέσματα».

 

Last modified onFriday, 16 March 2018 09:03