noodles volos banner

Κάλεσμα, εισιτήρια και οδηγίες για το ματς Ολυμπιακός Β.-Οπούντιος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία κάνει κάλεσμα για το ματς με τον Οπούντιο, ενώ πληροφορεί για τις τιμές των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

“Αυτήν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας πρέπει να κατακλύσει τις κερκίδες του ΕΑΚ, να στηρίξει με τη φωνή και το χειροκρότημα τους παίκτες μας και το τεχνικό team, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχημένες παρουσίες στο «σπίτι» του.

Η Κυριακή είναι ημέρα για ποδόσφαιρο!

Είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου!

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οπούντιο Μαρτίνου  στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και  αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του”.