noodles volos banner

Δύο απουσίες, μία επιστροφή και μικροπρόβλημα με Ευθυμιάδη

Το πρώτο και πιο κρίσιμο εκ των τριών ματς έδρας κερδήθηκε και τώρα απομένουν ακόμη δύο για τον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία του στη Γ’ Εθνική. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή έναν εύκολο αντίπαλο, τον Οπούντιο Μαρτίνου, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς κι έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Φυσικά, η κατάσταση των φιλοξενούμενων την Κυριακή δεν επιτρέπει εφησυχασμό στους ερυθρόλευκους, που κι αυτοί βρίσκονται σε οριακή κατάσταση και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν κι αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό η προσοχή τους είναι τεταμένη και δε χαλαρώνουν ούτε στο ελάχιστο. Το τρίποντο βεβαίως κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου και μάλιστα με το ευρύ 3-0 δίνει ψυχολογία και όλοι πιστεύουν πως με άλλον αέρα, αλλά χωρίς αυτός να φέρει έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θα κάνουν το αυτονόητο και για δεύτερη συνεχή Κυριακή πριν το ρεπό τους, ενώ δε θα έλεγαν όχι αν κάποια αποτελέσματα είναι θετικά γι’ αυτούς, αν και βεβαίως τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Οπούντιο ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (14/3) μετά το ρεπό της Τρίτης με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς, ενώ την Πέμπτη θα συνεχιστεί στο Πανθεσσαλικό. Σήμερα κάποια στιγμή αποχώρησε, αλλά περισσότερο προληπτικά ο Ευθυμιάδης, που ένιωσε ένα τράβηγμα, αλλά όλοι πιστεύουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ο επιθετικός χαφ της ομάδας θα δώσει για μία ακόμη φορά το παρών στην ενδεκάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Β. θα έχει δύο δεδομένες απουσίες την Κυριακή, αφού ο Μέμος έφυγε ξαφνικά, για να παρουσιαστεί στον στρατό και συγκεκριμένα στη Θήβα, ενώ και ο Κόλα πρέπει να υπάρξει δικαίωση και στην έφεση του Ρήγα Φεραίου, για να αγωνιστεί εκ νέου, κι αυτό πλέον θα γίνει μόνο στο φινάλε του πρωταθλήματος κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού, αν η υπόθεσή του έχει οριστικά ευτυχή κατάληξη. Πάντως , θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Σάββας, ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών μετά την τιμωρία του στο ματς με τη Θήβα, όταν χτύπησε αντίπαλο με τη λήξη του αγώνα σε σύρραξη που έγινε.