Logo
Print this page

Ιμεράι: Δε θα κατέβουμε στον τελικό, αν μας πάρουν τα αποδυτήρια

Θέμα με τα αποδυτήρια της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό έχει προκύψει, αφού η ΕΠΣΘ ζήτησε να αλλάξουν οι κυανόλευκοι αποδυτήρια τη στιγμή που έχει δικά της στο Στάδιο και να πάει σ’ αυτά του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να μπει στα δικά της ο ΝΠΣ Βόλος, που βάσει κλήρωσης είναι ο γηπεδούχος στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Νίκη, ως όφειλε, έδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων στην Τοπική Ένωση, αφού αυτή είναι διοργανώτρια του τελικού, αλλά σήμερα δεν μπόρεσε να μπει στα αποδυτήριά τους και οι παίκτες της ξεντύθηκαν σε μία αποθήκη (!) και έπειτα βγήκαν για προπόνηση, η οποία γίνεται κανονικά.

Στη Νίκη θεωρούν ότι η ΕΠΣΘ τους κάνει πόλεμο νεύρων και πως δεν υπηρετείται έτσι ο σκοπός να γίνει μία γιορτή ποδοσφαίρου. Μάλιστα ο προεδρεύων της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου, Νίκος Ιμεράι, βγήκε στον αέρα του Blue Heart Fm και είπε ότι αν βγάλουν την ομάδα του από τα αποδυτήρια, δε θα κατέβει στον τελικό: «Δε θα γίνει ο τελικός και δε θα κατέβει η ομάδα, αν πειράξουν τα αποδυτήρια της. Θα πάρουμε τηλέφωνο στην ΕΠΣΘ να μην πειράξουν τα αποδυτήριά μας».

Σε επικοινωνία που είχε το Magnesiasports με τον γενικό αρχηγό της Νίκης κ. Πρόγκνι μας τόνισε: "Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και στο ... Κονγκό. Πουθενά αλλού".

Last modified onTuesday, 13 March 2018 20:51
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]