noodles volos banner

Θεολόγης: "Συγνώμη από τον κόσμο, πάμε για το τρόπαιο την Τετάρτη"

Δυσαρεστημένος κι ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων του Βόλου, Μένιος Θεολόγης, ο οποίος στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη κι άξιζε παραπάνω τους τρεις βαθμούς από τον Αλμυρό.

Αναλυτικά:

"Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, νομίζω ότι έγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Ήμασταν λίγο καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, παρ' όλα αυτά, από μία στημένη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Νομίζω, φάνηκε πως όποιος καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ, θα πάρει και το παιχνίδι. Από 'κει και πέρα, δε σταματάμε εδώ, η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια. Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια, μπορεί να μην ήρθε η νίκη, αλλά δεν έγινε κάτι. Προσπαθήσαμε όσο έπρεπε. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο και πάμε να επικεντρωθούμε, πλέον, στον τελικό και στα επόμενα παιχνίδια που έμειναν μέχρι το τέλος, για να κάνουμε μόνο νίκες".

Για την ψυχολογία αυτού και των συμπαικτών του, ενόψει Τετάρτης:

"Ακόμα και να κερδίζαμε, το προσεχές παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα τα δώσουμε όλα. Σήμερα μπορεί να χάσαμε, αλλά ακόμα και να κερδίζαμε, πάμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ό,τι και να γινόταν σήμερα, το ίδιο θα ίσχυε".

Last modified onMonday, 12 March 2018 00:00