noodles volos banner

Μόνο για το διπλό στο Μαρτίνο ο Ρήγας

Χωρίς περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα, πέρα από το "διπλό", θα ταξιδέψει την Κυριακή για το Μαρτίνο ο Ρήγας Φεραίος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Οπούντιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των Αλεξίου και Σπαθή έχασε την περασμένη Κυριακή από τον Αστέρα Ιτέας, εκτός έδρας, με σκορ 2-0, ήττα που διέκοψε απότομα το νικηφόρο σερί των Βελεστινιωτών και τους έφερε σε δεινή βαθμολογική θέση, η οποία τους επιβάλλει να κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, αν θέλουν να ελπίζουν στη σωτηρία. Ο πρώτος από τους τέσσερις "τελικούς" που πρόκειται να δοθούν, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι κόντρα στον Οπούντιο, μία ομάδα που έχει ήδη αποχαιρετήσει τη Γ' Εθνική, όντας ουσιαστικά εκτός στόχων. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στο Δίστομο, από τον τοπικό Αμβρυσσέα, με σκορ 5-0, δείγμα της κακής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται. Πάντως, θα ήταν λάθος ο Ρήγας να υποτιμήσει την ομάδα του Μαρτίνου, καθώς αυτή, όπως κι όλες οι ομάδες του ομίλου, άσχετα από τον στόχο που έχουν θέσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κυνηγούν τα παιχνίδια, δίχως να χαρίζουν τίποτα και σε κανέναν αντίπαλο. Μάλιστα, ο Οπούντιος το απέδειξε, πριν δύο εβδομάδες, όταν στην έδρα του απέφυγε την ήττα από τον δυνατό Αστέρα Ιτέας (ισοπαλία με 1-1).

Οι Βελεστινιώτες προετοιμάστηκαν την τρέχουσα εβδομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, έχοντας πίστη πως αν αγωνιστούν με τον τρόπο που μπορούν, θα πάρουν το "διπλό" στο Μαρτίνο, το οποίο θα τους δώσει και τη δύναμη να συνεχίσουν νικηφόρα και στη συνέχεια. Το ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό για τον Ρήγα είναι το γεγονός πως θα αγωνιστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές του "ετοιμοπόλεμους". Μοναδικός απών είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Κουρίτας, ο οποίος από τον Ιανουάριο ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση, χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων του Βελεστίνου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με προπόνηση προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής, η οποία θα περιλαμβάνει τακτική, στημένες φάσεις και ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου. Η ομάδα θα ταξιδέψει ανήμερα της αναμέτρησης για το Μαρτίνο, με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή της, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δίχως κανένας να μείνει πίσω.

Last modified onFriday, 09 March 2018 14:28