noodles volos banner

Αλεξανδρής: "Αγαπώ τη Νίκη, αλλά προέχει το καλό του Αλμυρού"

Τα συναισθήματά του για τη Νίκη Βόλου εξέφρασε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο ποδοσφαιριστής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Στέλιος Αλεξανδρής, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως αυτά δεν μπορούν να τον επηρεάσουν, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, στην οποία θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, προκειμένου να κερδίσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες κόντρα στη Θήβα, την περασμένη Κυριακή:

"Μετά από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων για εμάς, ξέραμε όλοι πως έπρεπε να κερδίσουμε, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία μας και να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση βαθμολογικά. Δουλέψαμε καλά την προηγούμενη εβδομάδα, μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και με μία αξιόλογη εμφάνιση, κατά τη γνώμη μου, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλό μας και κερδίσαμε δίκαια. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως ήμασταν πλήρεις, χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω όλα τα παιδιά του ρόστερ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, θεωρώ πως είμαστε αξιόλογοι και βοηθάμε το ίδιο. Ουσιαστικά, την Κυριακή το θέλαμε περισσότερο από τη Θήβα, ήμασταν αποφασισμένοι, παίξαμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας που πάντα μας βοηθάει ψυχολογικά και πήραμε μία σημαντική νίκη".

Για το ερχόμενο ματς με τη Νίκη κι αν η προσεχής αντίπαλος είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτόν, προσωπικά:

"Η Νίκη είναι μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία και μεγάλη δυναμική. Διαθέτει αξιόλογο ρόστερ φέτος και το έχει αποδείξει με την πορεία της. Εμείς, όμως, καλούμαστε να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε, σεβόμενοι, φυσικά, τον αντίπαλό μας. Προσωπικά, νιώθω λίγο περισσότερο άγχος, το οποίο είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Δεν υπάρχει επιπλέον αγωνιστικό κίνητρο για μένα, εξάλλου δεν έχω να αποδείξω κάτι. Η Νίκη είναι η ομάδα που ανδρώθηκα, την αγαπώ, είμαι Νικιώτης, αλλά οι δρόμοι μας χωρίσαν το καλοκαίρι. Τώρα, αγωνίζομαι για τον Αλμυρό, πρέπει να κοιτάξω το καλό της ομάδας που αγωνίζομαι και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επαναλαμβάνω, τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα δεν αλλάζουν κι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το καλό του Αλμυρού".

Για το γεγονός πως φέτος αγωνίζεται μόνο στη θέση του αμυντικού χαφ, που είναι κι η φυσική του, κι όχι στο δεξί άκρο της άμυνας που χρησιμοποιήθηκε για δύο χρόνια στη Νίκη:

"Σίγουρα, όταν τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής σου σταδιοδρομίας, αγωνίζεσαι σε μία συγκεκριμένη θέση, είναι λογικό να αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτήν. Όταν παίζω στα αμυντικά χαφ, νιώθω πιο καλά, καθώς γνωρίζω παραπάνω τα στοιχεία της θέσης αυτής. Βέβαια, όπου και να μου ζητήσει ο προπονητής μου να αγωνιστώ, θα το κάνω. Το έκανα στη Νίκη, το έκανα στην αρχή της φετινής χρονιάς, με τον κ. Μπακάλη να με χρησιμοποιεί, αρχικά, ως δεξί μπακ. Στη συνέχεια, ο ίδιος προπονητής με έβαλε στα "εξάρια", το ίδιο έκανε και συνεχίζει να κάνει ο κ. Σταματίου. Αλλά λέω ξανά πως όπου και να χρειαστεί να παίξω, θα το κάνω. Ελπίζω, πάντως, να μη χρειαστεί να αγωνιστώ ξανά ως δεξί μπακ, γιατί ο Καψιώτης τα πηγαίνει μια χαρά (σ.σ. γέλια)".

Για το στόχο της δεύτερης θέσης κι αν τον θεωρεί εφικτό:

"Αρχικά, θέλουμε τη νίκη της Κυριακής, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος αγωνιστικά, αυτόν θέλουμε να εκπληρώσουμε πρώτο. Από 'κει και πέρα, σίγουρα μας ενδιαφέρει η δεύτερη θέση. Το έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση. Την Κυριακή πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Νίκη, δεν την υποτιμάμε, τη σεβόμαστε, γνωρίζουμε τη δυναμικότητά της και ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ευελπιστούμε για το καλύτερο. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, την Παρασκευή θα είναι η τελευταία μας προπόνηση και θα "παλέψουμε" στο ερχόμενο παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό".