noodles volos banner

Βέβαιη η παραμονή του Ολυμπιακού Β. με 3Χ3

Τρία ματς στην έδρα του συν το ρεπό περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν από τη μία την ένσταση για την υπόθεση Κόλα, από την άλλη έκαναν τρεις συνεχόμενες ήττες στα ματς με Θήβα και ΝΠΣ Βόλος εκτός έδρας και Νίκη Β. εντός ενδιάμεσα, με συνέπεια να μην έχουν ξεκαθαρίσει την υπόθεση «παραμονή», αφού βρίσκονται στην έβδομη θέση με 30 βαθμούς, δύο πάνω από τον Α.Ο. Σελλάνων.

Αυτή με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν η έκτη ομάδα που θα αποχαιρετούσε την κατηγορία μαζί με τον Ρήγα Φεραίο, που έχει 25 βαθμούς, και τους Διγενή Νεοχωρίου, Αχιλλέα Φαρσάλων (έχουν αμφότεροι 19 βαθμούς), Οπούντιο Μαρτίνου (έχει 15 βαθμούς) και Βελούχι (έχει έξι βαθμούς), με τους τέσσερις τελευταίους να μην έχουν ελπίδες και να ψάχνουμε επομένως τις άλλες δύο ομάδες που θα τις ακολουθήσουν.

Αυτό που δείχνει βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός Βόλου, αν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη φυσική του έδρα, στην οποία επιστρέφει για το φινάλε του πρωταθλήματος, και κάνει το 3Χ3 με Αμβρυσσέα Διστόμου, Οπούντιο Μαρτίνου και Γ.Σ. Αλμυρού, τότε δε θα έχει πρόβλημα, φτάνοντας στους 39 βαθμούς.

Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε, αν εξετάσουμε το πρόγραμμα των ομάδων, που μάχονται για την παραμονή. Αναλυτικά:

Τα  Σέλλανα, που έχουν κάνει ρεπό, θα ψάξουν το 4Χ4 με δύο νίκες στην έδρα τους με τον Αστέρα Ιτέας την προσεχή Κυριακή και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και ενδιάμεσα στις δύο εξόδους στις έδρες των Ρήγα Φεραίου και Οπούντιου Μαρτίνου και μπορεί να φτάσει θεωρητικά ακόμη και τους 40 βαθμούς από τους 28 που έχει αυτή τη στιγμή, ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ρήγας Φεραίος θέλει κι αυτός το απόλυτο με Οπούντιο και Αχιλλέα Φαρσάλων εκτός έδρας και κόντρα σε Σέλλανα και Θήβα εντός, για να φτάσει στους 37 βαθμούς από τους 25 που έχει τώρα και να δει τι αποτελέσματα θα έχουν φέρει και οι συναγωνιστές του.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες δυο ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ανησυχούν για την παραμονή τους, η Θήβα, που ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Β. στους 30 πόντους, έχει να αντιμετωπίσει το Βελούχι (23η) και τον Αστέρα Ιτέας (25η) εντός έδρας αλλά και τους Διγενή Νεοχωρίου (24η) και Ρήγα Φεραίο (26η) εκτός και έχει ένα επιπλέον ματς σε σχέση με τον Ολυμπιακό Β., για να διεκδικήσει ένα παραπάνω τρίποντο.

Σχετικά με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, που βρίσκεται στους 31βαθμούς, έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα κάνει το ρεπό του την 24η αγωνιστική, αφού παίξει πρώτα την προσεχή Κυριακή μέσα στο ΕΑΚ εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει να ταξιδέψει στον Αλμυρό, αλλά και να υποδεχθεί το Βελούχι.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν οι Βοιωτοί χάσουν την Κυριακή στον Βόλο, τότε το ανώτερο που μπορεί να φτάσουν είναι οι 37 βαθμοί, επομένως, αυτή είναι η μία ομάδα που θα βάλει σίγουρα από κάτω η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, αν δεν έχει φυσικά κάποια απώλεια, ενώ η άλλη θα είναι σίγουρα ο Ρήγας Φεραίος, ακόμη κι αν κάνει το 4Χ4 (39 ο Ολυμπιακός-37 ο Ρήγας). Έτσι, η παραμονή για τους ερυθρόλευκους είναι βέβαιη, αν κάνουν το 3Χ3 στη φυσική τους έδρα.

Συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Αμβρυσσέα

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου συνεχίστηκε σήμερα (7/3) η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου, στο ΕΑΚ του Βόλου, για την 23η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Σε αυτήν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων, όπως έγινε και την Τρίτη, γεγονός που δικαιολογημένα αφήνει τον Λάκη Μπακάλη άκρως ικανοποιημένο, καθώς βλέπει πως το απουσιολόγιό του συνεχίζει να έχει μόνο τον Σάββα (τιμωρημένος) και τον Κόλα (εκτός πλάνων, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του Ρήγα). Το σημερινό πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις με ταχύτητες. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες ασκήσεις με μπάλα και δουλειά σε ορισμένα κομμάτια της τακτικής.

Last modified onSunday, 11 March 2018 23:39