noodles volos banner

«Σκόρπισε» με 3-0 τη Θήβα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Φλίγκος, Κοντοβάς και Κιπτίου στα πανηγύρια μετά το 1-0 Φλίγκος, Κοντοβάς και Κιπτίου στα πανηγύρια μετά το 1-0

Μετά από τρία ματς χωρίς τρίποντο ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, κερδίζοντας με 3-0 τη Θήβα στο στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Νίκη, την οποία υποδέχεται την επόμενη Κυριακή.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και πήραν γρήγορο προβάδισμα, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς στο 11’ με απευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ ο Φλίγκος από το ημικύκλιο της περιοχής έγραψε το 1-0.

Στο 22’ ο Κοντοβάς έκανε την ατομική προσπάθεια και τη σέντρα για τον Φλίγκο, που πήγε να κάνει μία κεφαλιά, αλλά δεν του βγήκε, όμως ο ίδιος έπιασε ένα ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι, το οποίο μπλόκαρε ο Μόνος. Ο τερματοφύλακας της Θήβας έκανε το ίδιο και σε σουτ του Κιπτίου εκτός περιοχής στο 25’, ενώ στο 45’ είχαμε την πρώτη πραγματική απειλή της Θήβας με το σουτ του Μαυρόπουλου να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σταυράκη, αφού το σουτ του Γιαλού στο 29’ είχε φύγει ψηλά άουτ.

Στο 52’ μετά από κόντρα του Καψιώτη με τον Γιαλό, η μπάλα έφτασε στον Κιπτίου εκτός περιοχής, που δοκίμασε το πόδι του, βλέποντας την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα από κάθετη του Στέλιου Αλεξανδρή στον Κώστα Φλίγκο, ο τελευταίος βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε σωστά τον Μόνο για το 2-0.

Η Θήβα προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 67’ ο Χατζηλάμπρου με σουτ από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή αστόχησε, όπως και ο Αργυρίου από το ίδιο περίπου σημείο στο επόμενο λεπτό.

Στο 70’ ο Κιπτίου από δεξιά έβγαλε μία ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Φλίγκο, που προτού πλασάρει βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χριστοδουλόπουλου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, όμως αυτό δε δόθηκε.

Στο 74’ ο Χολέβας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ λίγο έξω από την περιοχή πάνω στον Κάρλος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γ.Σ. Αλμυρού να πετύχει και τρίτο γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία του.

Συγκεκριμένα στο 84’μετά από εξαιρετική ντρίμπλα του Φλίγκου στον Χριστοδουλόπουλο πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ από την αριστερή πλευρά (ο φορ του ΓΣΑ ήταν με πλάτη προς τον αντίπαλό του και τον πέρασε με τακουνάκι) και πάσα του έμπειρου επιθετικού στον Κιπτίου, ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Χατζηλάμπρο, που τον έσπρωξε με το χέρι. Ο παθών, δηλαδή ο Κιπτίου, ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ξεγελώντας τον Μόνο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχασε ακόμη μία ευκαιρία με τον Τσιουρή, ο οποίος από πλάγια αριστερά συνέκλινε στον άξονα και έκανε το σουτ, που πέρασε εκτός εστίας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής, Κιπτίου (89’ Τσιουρής), Στουρνάρας, Φλίγκος (87’ Μπιρμπίλης), Σκοπελίτης (85’ Γκατζούλης), Κοντοβάς (78’ Κόκας)

ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλας, Τόπι, Ζυγογιάννης (51’ Μάγγας), Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Γιαλός (58’ Κωτσαλάς), Χατζηλάμπρος, Τζαφάρ (46’ Αργυρίου), Κάρλος, Σένκα

 Νίκος Μπιντέλας