noodles volos banner

Παρελθόν από τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Μιχάλης

Δε θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού ο Άρης Μιχάλης, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αποτελεί από την Πέμπτη (1/3) παρελθόν από τους νεοφώτιστους της Γ' Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα αποτελεί απόφαση της διοίκησης, καθώς έγινε αντιληπτό πως ο Μιχάλης ουδέποτε κατάφερε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Αλμυρού. Σε ραντεβού που είχαν χθες οι διοικούντες με τον παίκτη, εκφράστηκε κι η επιθυμία από την πλευρά του Μιχάλη να αποχωρήσει, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Στη βραχύχρονη πορεία του Μιχάλη στον Αλμυρό, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κατέγραψε πέντε συμμετοχές με ένα τέρμα.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Θήβας

Σήμερα Παρασκευή (2/3) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΓΣΑ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Θήβα, με προπόνηση στο Γήπεδο "Αθανάσιος Ραγάζος".

Ο Κώστας Σταματίου με τους συνεργάτες του "τρίβουν τα χέρια τους" από ικανοποίηση, βλέποντας μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους, καθώς οι Φλίγκος και Αλεξανδρής επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους, ενώ το μικροπρόβλημα τραυματισμού του φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως ο Σκοπελίτης, όντας ετοιμοπόλεμος.

Στο στρατόπεδο του ΓΣΑ επισημαίνεται πως τα περιθώρια για περαιτέρω απώλειες έχουν εξαντληθεί. Η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες είναι "μονόδρομος" απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, τη Θήβα. Κατά γενική ομολογία, υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα μπορέσει να αποδώσει καλά, καθώς δεν έχει απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη σε πολλά από τα τελευταία παιχνίδια. Στόχος είναι η "χημεία" στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο μία καλή εμφάνιση που θα φέρει μία νίκη σίγουρης παραμονής για την ομάδα του Αλμυρού.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού του ΓΣΑ θα βρεθούν την Κυριακή στο Στάδιο του Αλμυρού, με τον κ. Σταματίου να αποφασίζει, περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα, την 18αδα της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι ο Γυμναστικός είναι η μοναδική ομάδα που άλωσε φέτος την έδρα της Θήβας κι αυτή η νίκη είναι που κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας είναι στο μείον τρία από τους Αλμυριώτες.

Last modified onFriday, 02 March 2018 21:56