noodles volos banner

Ήττα του Γ.Σ. Αλμυρού στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα με 1-0

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχθηκε στα Φάρσαλα Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχθηκε στα Φάρσαλα

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Φαρσάλων, ο γηπεδούχος Αχιλλέας κέρδισε τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού με σκορ 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε από ένα πολύ όμορφο τέρμα του Καραγκούνη στο 32'.

Το παιχνίδι, κατά γενική ομολογία, περιορίστηκε στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι πολύ λίγες. Στο 23' ο Αχιλλέας απείλησε για πρώτη φορά, με το μακρινό σουτ του Νεμπεγλέρα να απομακρύνεται εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Άγγελο Σταυράκη.

 Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Καραγκούνης έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, σούταρε δυνατά, με την μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και να καταλήγει στο δεξί "παράθυρο" της εστίας του ΓΣΑ για το προβάδισμα της ομάδας των Φαρσάλων.

Ο Αλμυρός, παρά τις δυσκολίες, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, προσεγγίζοντας την αντίπαλη περιοχή και στο 40' είχε τη δική του τελική προσπάθεια. Ο Κιπτίου πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χάμου, σούταρε δυνατά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο Γ.Σ. Αλμυρού έπρεπε να κυνηγήσει την ισοφάριση κι αυτός ακριβώς προσπάθησε να κάνει. Ανέβασε τις γραμμές του, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, με τον κακό αγωνιστικό χώρο, όμως, να μην προσφέρεται για ποδόσφαιρο. Από την άλλη, ο Αχιλλέας ήταν φυσικό να πατά καλύτερα στο γήπεδό του, δίχως να τον επηρεάζει τόσο πολύ ο "βούρκος" που είχε δημιουργηθεί. Στο 55' καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους για γκολ. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ, με την προβολή του Οικονόμου να φεύγει λίγο άουτ. Στο 65' ο Αλμυρός έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1. Ο Κιπτίου έφυγε σε θέση τετ-α-τετ, απέναντι από τον Χάμο, με τον πορτιέρε του Αχιλλέα να νικά τον μεσοεπιθετικό του ΓΣΑ, μπλοκάροντας το πλασέ του.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα των Φαρσάλων είχε τη δική της "κλασική" ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για ένα γκολ. Ο Καραγκούνης βρέθηκε απέναντι από τον Σταυράκη, ο μεσοεπιθετικός του Αχιλλέα πέρασε τον πορτιέρο του ΓΣΑ, με το πλασέ του, όμως, να φεύγει εκτός εστίας. Τα λεπτά περνούσαν, ο Αλμυρός πίεζε, έχοντας τη διάθεση να δημιουργήσει, με τον Αχιλλέα να έχει σύμμαχό του τις κακές γηπεδικές συνθήκες και να κρατά το υπέρ του αποτέλεσμα. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή για γκολ ήταν αυτή του 80ου λεπτού για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κιπτίου δοκίμασε ένα σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο, όμως, δε βρήκε στόχο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας (90′ Μάρκου), Καραγκούνης, Βούλγαρης (80′ Κατσανάκης)

ΓΣ Αλμυρού (Σταματίου): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Θωμαΐδης (46′ Γκατζούλης), Κιπτίου, Στουρνάρας, Σκοπελίτης (60′ Τσιουρής), Μιχάλης, Κοντοβάς

Last modified onSunday, 25 February 2018 21:11