noodles volos banner

"Ντόπες" οπαδών στην προπόνηση της Νίκης

Αντιπροσωπεία οπαδών της Νίκης Βόλου βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων πριν το ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου το πρωί του Σαββάτου (24/2), στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι των συνδέσμων "Blue Club" και "Blue Angels", πριν την έναρξη της προπόνησης, επισκέφθηκαν το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζητώντας τους το "διπλό" στην προσεχή αναμέτρηση. "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από το "διπλό" αύριο. Κερδίστε τους για εμάς. Αφιερώστε αυτή τη νίκη στον κόσμο της ομάδας που όλη τη χρονιά σας ακολουθεί πιστά", ήταν τα λεγόμενά τους, σε μία προσπάθεια τους να "μεταδώσουν" στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη σημαντικότητα της αναμέτρησης αυτής για τον κόσμο της Νίκης.

Παράλληλα, μίλησαν και για την μέτρια απόδοση των κυανόλευκων στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, κόντρα στον Αμβρυσσέα στο Πανθεσσαλικό, αναφέροντας: "Δε θέλουμε να δούμε την Κυριακή την εικόνα που είδαμε στο ματς με τον Αμβρυσσέα. Παίξτε όπως ξέρετε καλύτερα, ξέρουμε πως μπορείτε και πρέπει να το κάνετε".

Αμέσως μετά την ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί της Νίκης αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, με την ομάδα να πραγματοποιεί την προπόνησή της, η οποία ολοκληρώθηκε, δίχως κανένα απρόοπτο.