noodles volos banner

«Παίζουμε μόνο για το τρίποντο», δηλώνουν Ντόλγκι και Μπάιριτς

Δύο από τους ξένους παίκτες της Νίκης, που έχουν σημαντική συμβολή στη μέχρι τώρα πορεία της, ο Άντον Ντόλγκι και ο Σέναντ Μπάιριτς, μίλησαν στο Magnesiasports για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό Β., στο οποίο η ομάδα τους θα είναι φιλοξενούμενη.

Ο Κροάτης εξτρέμ και ο Ουκρανός αμυντικός χαφ μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, που έγινε στο Παντελής Μαγουλάς, σχολίασαν τη διαφορά στην απόδοση της Νίκης ανάμεσα στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος και τον Αμβρυσσέα και αναφέρθηκαν στο μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι. Κοινή συνισταμένη στις σύντομες δηλώσεις ότι παίζουν μόνο για το τρίποντο την προσεχή Κυριακή, καθώς αυτό αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως  η Νίκη, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ντόλγκι.

Μπάιριτς: «Ικανοποιημένοι μόνο, αν κερδίσουμε»

Αναλυτικά η δήλωση Μπάιριτς έχει ως εξής:

«Θεωρώ ότι προσπαθούμε να παίξουμε σε κάθε ματς το ίδιο καλά και δε μας ενδιαφέρει εναντίον ποιας ομάδας παίζουμε. Απλώς κάποιες ομάδες, που είναι χειρότερες από μας, κοιτάνε περισσότερο απέναντί μας να αμυνθούν, ενώ παίζοντας με πιο ποιοτικές ομάδες αποδίδουμε καλύτερα. Ο Αμβρυσσέας δεν έκανε σχεδόν καμία επίθεση. Πάντως, με τον Ολυμπιακό θα έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με κάθε παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε την Κυριακή να κερδίσουμε και περιμένουμε τους  οπαδούς μας να μας υποστηρίξουν, όπως σε κάθε αγώνα. Είναι καλό ότι θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας.

Στη χώρα μου δεν απαγορεύεται η παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων σε ένα ματς, με εξαίρεση σε κάποια παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας. Εγώ δε συμφωνώ με τις απαγορεύσεις. Είναι ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι θέλουν να πάνε να δουν την ομάδα τους. Θα δώσουμε το 100% και αυτό που θα ικανοποιήσει είναι μόνο να κερδίσουμε, όχι η ισοπαλία. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα απ’ αυτά τα παιχνίδια τόσο από τον πρώτο γύρο όσο και στο φιλικό που δώσαμε με τον Ολυμπιακό. Δε θεωρώ ότι θα μας επηρεάσει ότι πιο πολλούς φιλάθλους θα έχει τώρα ο Ολυμπιακός. Έχουμε μιλήσει με πολλούς πιο παλιούς συμπαίκτες μας γι’ αυτό το παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι είναι το σπουδαιότερο ματς σ’ αυτήν την πόλη».

Ντόλγκι: Το παιχνίδι θα αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη

Από τη μεριά ο Ντόλγκι επισήμανε: «Απέναντι σε κάθε ομάδα παίζουμε με την ίδια συγκέντρωση, είτε είναι ο ΝΠΣ Βόλος είτε ο Αμβρυσσέας είτε ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε κάποιο ματς μπορείς να κερδίσεις, σε κάποιο άλλο όχι. Σε κάποιους αγώνες ο αντίπαλος προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι αυτό είναι υπέρ μας. Ο Αμβρυσσέας έμεινε πολύ πίσω στην άμυνα κι αυτό μας επηρέασε. Την Κυριακή θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Είναι το παιχνίδι που θα αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό της πόλης. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τους φιλάθλους, αλλά και για μας τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο. Δε θέλουμε τον έναν βαθμό με τον Ολυμπιακό, αλλά τους τρεις. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πάμε να κερδίσουμε. Μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις πόντοι, όπως και σε κάθε παιχνίδι».

 

 

 

 

 

 

Last modified onFriday, 23 February 2018 09:20