noodles volos banner

Αλεξίου: Είμαστε δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που ήρθε το 7-0

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε ο παίκτης - προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Αλεξίου, μέσω των οποίων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΝΠΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, δίνοντας, όμως, και κάποια ελαφρυντικά στους ποδοσφαιριστές του. "Θα μας πεισμώσει και θα δώσουμε απαντήσεις την Κυριακή κόντρα στον Διγενή", τα λόγια του, σχετικά με την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ:

«Είχαμε ξεκαθαρίσει πως τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι ο αρχικός μας στόχος. Παίξαμε με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα μας, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία, μάλιστα, παρέταξε κι όλα της τα "ατού". Για εμάς που παίζαμε με μία καινούρια εντεκάδα, πέρασε αρκετός χρόνο στο παιχνίδι, μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας και τους ρόλους μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίζαμε με κάθε ομάδα, αν κάναμε rotation. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι κόντρα στον Μαγνησιακό, για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, κερδίσαμε πολύ δύσκολα. Φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν για εμάς, λοιπόν, να προσαρμοστούμε μέσα στο παιχνίδι, παίζοντας με μία καλύτερη και πλήρη ομάδα.

Σαφώς, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για εμάς. Το σκορ είναι βαρύ για μία ιστορική ομάδα, όπως ο Ρήγας. Απλά, η ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή λέει πως δεν "καίγεται", όταν φαίνεται πως έχει χάσει ένα ματς, δεν έχει παραπάνω κίνητρο και γι' αυτό δεχτήκαμε τόσα πολλά γκολ στο τέλος.

Κανονικά, το κίνητρό μας θα έπρεπε να είναι να μη δεχτούμε παραπάνω τέρματα. Ακόμα μερικά παιδιά μας δεν έχουν καταλάβει τις απαιτήσεις του συλλόγου. Στόχος μας θα πρέπει να είναι κι η καλή μας εικόνα, το είπα και στο ματς μετά τον Αλμυρό. Δε θα πρέπει να μας νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος που έρχεται αυτό. Από το ματς της Τετάρτης, λοιπόν, δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που ήρθε αυτό το 7-0, το οποίο θα μείνει στην ιστορία ως ένα μεγάλο σκορ".

Για το αν το παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ρήγα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα, κόντρα στον Διγενή, την Κυριακή:

"Πιστεύω πως θα μας επηρεάσει θετικά. Το παιχνίδι κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου στο Βελεστίνο την Κυριακή, είναι ένα κίνητρο για εμάς να "απαντήσουμε" σε αυτήν τη βαριά ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος. Όπως έχουν πει κατά το παρελθόν σπουδαίοι προπονητές, είναι πολύ καλό που ακολουθεί, μετά από τέτοιο αποτέλεσμα, ένα άλλο παιχνίδι σε λίγες μέρες, προκειμένου να μας δοθεί κι η ευκαιρία να ανακάμψουμε. Επαναλαμβάνω πως πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει μόνο θετικά. Θα πεισμώσουμε, προκειμένου να πάρουμε το ερχόμενο παιχνίδι που θα μας κρατήσει και ζωντανούς στη μάχη της παραμονής μας στην κατηγορία".

Στα αγωνιστικά, ο Ρήγας, πέρα από τον αποκλεισμό - συντριβή του από τον ΝΠΣ, αποκόμισε κι ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα που είναι ο τραυματισμός του Παπακώστα. Ο μέσος της ομάδας του Βελεστίνου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Τετάρτης, κι αντικαταστάθηκε. Η κατάστασή του κι η ετοιμότητά του να προσφέρει στο ερχόμενο ματς με τον Διγενή, θα εκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Last modified onThursday, 22 February 2018 21:09