noodles volos banner

Ολυμπιακός Β.: «Να κοκκινίσουμε το Πανθεσσαλικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό με τίτλο «Να κοκκινίσουμε το Πανθεσσαλικό». Εκτός από κάλεσμα στον κόσμο για δυναμικό παρών, υπάρχει η προτροπή να αγοράσουν οι κάτοχοι διαρκείας ειδικά γι’ αυτόν τον αγώνα ένα εισιτήριο. Αναλυτικά:

«Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 15:00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη Νίκη Βόλου, σε ένα από τα κλασσικά  ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλον τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Βόλου, να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την ομάδα μας, δίνοντάς της ώθηση για την νίκη.

Παράλληλα,  γίνεται κάλεσμα, ειδικά γι’  αυτόν τον αγώνα, να μην χρησιμοποιήσει κανένας φίλαθλος το εισιτήριο διαρκείας , που έχει στην κατοχή του και να αγοράσει ένα εισιτήριο αγώνα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας.

Η ομάδα μας στηρίζεται ΜΟΝΟ στους φιλάθλους της και θα πρέπει όλοι,  από το υστέρημά μας, να βοηθήσουμε στον μεγάλο αγώνα που δίνει η Διοίκηση για τη συνέχιση της ερυθρόλευκης 80χρονης μας ιστορίας.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!»