noodles volos banner

Απαρτία στη Νίκη, μπήκε και ο Ντινιωτάκης

Χωρίς προβλήματα συνέχισε την Τετάρτη (21/2) στο Πανθεσσαλικό η Νίκη την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο είναι φιλοξενούμενη.

Κι αυτό γιατί μετά την απουσία του Γιάννη Ντινιωτάκη λόγω ίωσης την Τρίτη, ο βασικός εξτρέμ των κυανόλευκων προπονήθηκε και επιβεβαίωσε ότι δεν ετίθετο θέμα συμμετοχής του στο ματς με τους ερυθρόλευκους. Η απουσία προβλημάτων, αφού επιστρέφει από τιμωρία και ο Λάιος είναι σίγουρα κάτι που χαροποιεί άπαντες μέσα στην ομάδα.

Οι παίκτες της Νίκης χρωστούν κάτι στον κόσμο τους, αφού μπορεί κι αυτός να μην τους τίμησε με την παρουσία τους μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την ισοπαλία με τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Αμβρυσσέα (κόπηκαν λίγο κάτω από 200 εισιτήρια), αλλά ήταν κατώτεροι του αναμενομένου και πέταξαν δύο βαθμούς.

Το φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β. δεν έχει καμία σχέση με το περσινό, τότε που η Νίκη εκτός από απουσίες, είχε και πολύ κακό κλίμα με παίκτες απλήρωτους, που είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους και περίμεναν πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Τώρα, οι κυανόλευκοι έχουν μία υψηλού επιπέδου λειτουργία σε όλα τα επίπεδα, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σε σωστές συνθήκες και δεν έχουν κανένα παράπονο από τη διοίκηση.

Παράλληλα, γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι μετά το 0-0 με τον Αμβρυσσέα και το 1-1 του πρώτου γύρου με τους ερυθρόλευκους, οι φίλοι της ομάδας δικαιούνται να πάρουν μία μεγάλη χαρά φέτος, ενώ ένα τρίποντο εκτός από γόητρο, που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, εφόσον ο στόχος της πρώτης θέσης έχει χαθεί, σιγουρεύει και τη δεύτερη θέση, τη στιγμή που μία ισοπαλία κρατά για ενδέκατη αγωνιστική το αήττητο (6 νίκες και 4 ισοπαλίες).

Last modified onWednesday, 21 February 2018 23:39