noodles volos banner

Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-1 με τα Σέλλανα

Iσόπαλος αναδείχθηκε με σκορ 1-1 ο Γ.Σ. Αλμυρού στην έδρα του με τα Σέλλανα, με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό στο 88’, κάτι που δικαιούνταν. Καλή στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Σταματίου, ισορρόπησαν στην επανάληψη τα Σέλλανα που προηγήθηκαν με τον Κοντό στο 58'. Ο Κοντοβάς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Αλμυρού, με γκολ στο 88'.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μπιντέλας

Ο αγώνας ξεκίνησε ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά, όμως, η υπεροχή του Αλμυρού στον αγωνιστικό χώρο έγινε ξεκάθαρη, δημιουργώντας και τις πρώτες του ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο 23' και το 27' τα σουτ των Σκοπελίτη και Μιχάλη πέρασαν άουτ, ενώ στο 34' ο Σκοπελίτης εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, με τον Θωμαΐδη, εντός περιοχής, να πιάνει μία κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα Λέμπα. Στο 35' τα Σέλλανα "'αγγιξαν" το 0-1. Η όμορφη ομαδική προσπάθεια των Σελλάνων από τα αριστερά είχε τελικό αποδέκτη τον Βουκομάνοβιτς, η κεφαλιά του οποίου "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυράκη.

Στο 43', ο ΓΣΑ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο μέρος να προηγηθεί. Ο Καψιώτης από τα δεξιά πραγματοποίησε τη σέντρα, με τον Φλίγκο να παίρνει μία κεφαλιά, η οποία όμως κόντραρε σε σώματα αμυντικών των Σελλάνων. Το "ριμπάουντ" πήρε ο Αλεξανδρής που επιχείρησε εκ νέου ένα σουτ, με την μπάλα να προσκρούει ξανά σε αμυντικούς και να απομακρύνεται.

Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Κοντός εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Παπαδημητρόπουλο στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει μία κεφαλιά, την οποία απομάκρυνε εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ ο γκολκήπερ του ΓΣΑ, Άγγελος Σταυράκης.

Στο πρώτο χρονικά κομμάτι της επανάληψης, τα Σέλλανα ήταν καλύτερα και στο 47' έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 0-1. Κοντός και Διπλάρης συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, με τον τελευταίο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Σταυράκη, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο, μπλοκάροντας την μπάλα.

Τελικώς, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 58'. Ο Μπαλαμπάνος κινήθηκε στον άξονα, έβγαλε κάθετα για τον Κοντό που βρέθηκε απέναντι από τον Σταυράκη, με τον μεσοεπιθετικό τον Σελλάνων να πλασάρει όμορφα τον πορτιέρε των γηπεδούχων, για το 0-1.

Η καρδιτσιώτικη ομάδα έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα τρία λεπτά αργότερα. Ο Κοντός μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, "έσπασε" στον Βουκομάνοβιτς, ο οποίος σούταρε, με την μπάλα να απομακρύνεται επί της γραμμής της εστίας των γηπεδούχων από τον Βαλάντη Κόκκα.

Μετά το αγωνιστικό "σοκ" που υπέστη ο ΓΣΑ, προσπάθησε να ισοφαρίσει, κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πιέζοντας τον αντίπαλό του. Είχε την κατοχή, έκανε κάποιες τελικές προσπάθειες και τελικά έφτασε στο 1-1, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Φλίγκος "σέρβιρε" και Κοντοβάς... "λύτρωσε" με όμορφη κεφαλιά τον Γ.Σ. Αλμυρού, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο τέλος του.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης (60’ Κόκκας), Μπαρούτας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης (71’ Γκατζούλης), Αλεξανδρής, Μιχάλης (46’ Τσιουρής), Κοντοβάς, Σκοπελίτης, Φλίγκος

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Λέμπας, Μετούσι, Μάτας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Δίπλαρης (88’ Τζάνης), Μπαλαμπάνος (83’ Ξανθόπουλος), Παπαδημητρόπουλος (55’ Χάδιαρης), Βουκουμάνοβιτς, Κοντός, Υφαντής (90’ Γιαγιάκος).

Last modified onMonday, 19 February 2018 10:39