noodles volos banner

«Πολύ δύσκολο το ματς με τη Νίκη, αλλά θέλουμε να πάρουμε κάτι»

 Ο προπονητής του Αμβρυσσέα Διστόμου, Μίκι Τσίρκοβιτς, μίλησε στο magnesiasports, σχετικά με την αναμέτρηση της ομάδας του, κόντρα στη Νίκη το Σάββατο (17/2), τα συναισθήματά του για την ομάδα του Βόλου, ακόμα και μετά τη δυσάρεστη φιλοξενία που είχε πέρσι από μερίδα του κόσμου της και τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της νίκης της ομάδας του, επί της Θήβας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στους κυανόλευκους, το Σάββατο:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Νίκη είναι μία ομάδα που δε βρίσκεται τυχαία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι, επίσης, μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία κι είναι σίγουρα το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Εμείς ως ομάδα, το οφείλουμε στον εαυτό μας να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Επαναλαμβάνω, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό».

Για τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, μετά τη νίκη του Αμβρυσσέα επί της Θήβας, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκησή του:

«Με τις δηλώσεις αυτές, δεν εννοούσα ότι κάποιος μου επέβαλε ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Στη ζωή μου ποτέ δεν ήμουν "γλάστρα" πουθενά. Απλώς, για πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα, άφησα ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές μου να επιλέξουν αυτοί τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Η εικόνα μας, στα τελευταία παιχνίδια, δεν ήταν καλή και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, επέτρεψα στους παίκτες μου να παίξουν ελεύθερα. Παίξαμε με έναν ανορθόδοξο τρόπο, αλλά τελικώς πήραμε μία μεγάλη νίκη. Δε μου άρεσε, όμως, ο τρόπος που παίξαμε κι έπρεπε να το πω.

Όσον αφορά τη διοίκηση, το έχω πει και το ξαναλέω πως είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας. Οι άνθρωποι αυτοί έφτιαξαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου, όντας συνεπείς απέναντί τους, σε όλα τα επίπεδα. Έτσι θα πρέπει, όμως, να είναι κι οι παίκτες μου απέναντι στη διοίκηση».

Για την αντιμετώπιση που είχε πέρσι από τους φίλους της Νίκης και τη δήλωσή του πως λόγω αυτής της συμπεριφοράς "έσβησε κάτι μέσα του":

 «Κανένας άνθρωπος που έζησε αυτά που έχω ζήσει εγώ στον Βόλο, δε θα μπορούσε να σβήσει αυτά που αισθάνεται. Στο Βόλο και τη Νίκη πέρασα τα τρία ομορφότερα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα. Αυτό που έγινε πέρσι, βέβαια, με πλήγωσε πολύ. Νόμιζα ότι ερχόμουν στη Νέα Ιωνία και θα είχα να κάνω μόνο με φίλους. Δεν άλλαξαν, φυσικά, τα συναισθήματά μου, αυτό το μέρος είναι το δεύτερο σπίτι μου, έζησα ακόμα πέντε χρόνια στη Νέα Ιωνία, μαζί με την οικογένειά μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω τέτοια συμπεριφορά, όμως.

Δεν μπορώ να μιλήσω για την τωρινή Νίκη. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως στον Βόλο έχω πάρα πολλούς φίλους και κάθε φορά που τον επισκέπτομαι, έχω τη χαρά και την τιμή, να συναναστρέφομαι μαζί τους».