noodles volos banner

Παχατουρίδης: "Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα με Ολυμπιακό"

"Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα" χαρακτήρισε ο προπονητής του ΑΟ Θήβας, Θοδωρής Παχατουρίδης, την αναμέτρηση της ομάδας του, το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, σε δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους:

"Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα για εμάς. Χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και να παίξουμε, βάσει του πλάνου μας, όπως κάναμε σε όλα τα ματς, μέχρι στιγμής, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα. Δεν έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό. Ξέρω, όμως, πως είναι μία ομάδα που έχει μία θετική αγωνιστική πορεία τον τελευταίο καιρό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά επαναλαμβάνω πως πρέπει και θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να το πάρουμε".

Σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα του είχε παίξει πολύ αμυντικά στο πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, όπως είχε ισχυριστεί ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κ. Μπράτσος:

"Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι υποκειμενικά. Δεν τα σκέφτομαι καν τέτοια λεγόμενα και δε με ενδιαφέρον κιόλας".

Στην ερώτηση για το αν η Θήβα θα στερηθεί των υπηρεσιών κάποιων ποδοσφαιριστών της στον αγώνα του Σαββάτου, ο κ. Παχατουρίδης απάντησε αινιγματικά:

"Αν καθίσετε να δείτε όλα τα ρεπορτάζ πριν τα παιχνίδια, όλοι οι προπονητές λένε πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του δε θα παίξουν και, τελικώς, γίνεται το αντίθετο. Εγώ προσωπικά ποτέ δε θα αναφέρω κάτι τέτοιο. Ένας άνθρωπος, ο προπονητής, οφείλει να "βγαίνει" μπροστά και ξεχωρίζει, δουλεύοντας πάντα με τα "εργαλεία" που έχει στα χέρια του".

Last modified onFriday, 16 February 2018 00:51