noodles volos banner

Ν. Ιμεράι: Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αλλάξω ομάδα

Ότι είναι και θα είναι Νίκη για πάντα τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ένα 102.5 και τον Γιώργο Καρεκλίδη ο πρώτος αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι, με αφορμή την έμμεση πρόσκληση που του έγινε από τον Αχιλλέα Μπέο να στηρίξει οικονομικά τον Ν.Π.Σ. Βόλος σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή στο Astra Tv.

Αναλυτικά ο κ. Ιμεράι μίλησε:

Για το ενδεχόμενο να στηρίξει οικονομικά τον Ν.Π.Σ. Βόλος:

«Εγώ μπήκα ως χορηγός στη Νίκη, επειδή είναι μία προσφυγική ομάδα και την αγαπάω και πιστεύω ότι Νίκη θα ‘μαι για πάντα. Είμαι στη Νίκη Βόλου και θα είμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αλλάξω ομάδα. Στη Νίκη δεν μπήκα τυχαία. Μ’ εκφράζει και μένα αυτή η ομάδα και ο ύμνος της, που λέει “μέσα από τα σπλάχνα της προσφυγιάς”, γιατί πρόσφυγας είμαι και εγώ. Είμαι 27 χρόνια εδώ στην Ελλάδα».

Για τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου ότι η Νίκη θα γίνει “φυτώριο” του ΝΠΣ:

«Να πω κατ’ αρχάς ότι διαφωνώ με τον κύριο δήμαρχο, που είπε ότι η Νίκη είναι μία μικρή ομάδα. Η Νίκη είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία 94 χρόνων. Δεν είναι λίγα. Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ βλέπω τώρα με τις ενέργειες αυτές ότι οι Νικιώτες έχουν γίνει ακόμη περισσότερο Νικιώτες και πιο φανατικοί».

Για τη δικαστική διαμάχη με τον ΝΠΣ:

«Εγώ δεν είμαι γνώστης, είναι θέμα των νομικών, που το προχωράνε. Όπως ξέρετε στη Δ.Ε. έχουμε και ανθρώπους που είναι νομικοί».

Για το αν βλέπει τη Νίκη να κάνει βήματα μπροστά:

«Στη Δ.Ε. όλοι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε βήμα-βήμα με σταθερές κινήσεις και την ομάδα να την πάμε μπροστά. Δεν τάζουμε πράγματα μεγάλα ούτε ότι θα κάνουμε … παπάδες. Απλώς θα πάμε βήμα-βήμα και με τις δυνατότητες που έχουμε, για να γίνουν τα πράγματα, όπως πρέπει να γίνουν. Η Νίκη είναι μία ομάδα με ιστορία, με πολύ κόσμο και έχει μέλλον. Το πιστεύω».

Για την τηλεφωνική επικοινωνία παράγοντα του ΝΠΣ με γυναίκα-μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, στην οποία ασκήθηκε από την πλευρά του πρώτου ψυχολογικός εκφοβισμός, και αν το γνωρίζει:

«Εγώ δε γνωρίζω το περιστατικό, αλλά δεν αρμόζει σ’ έναν άντρα να κάνει τέτοιες ενέργειες και πράξεις».

Για τον στόχο της Νίκης:

«Προσπαθούμε και έχουμε φτιάξει μία καλή ομάδα με νέους παίκτες με προοπτική και μέλλον».

Για το αν θα ήθελε να έχει δίπλα του για τη νέα σεζόν κάποιους νέους χορηγούς:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι η Νίκη έχει φιλάθλους και κόσμο που τη στηρίζει και πιστεύω ότι στη προσπάθεια τη δικιά μας θα ενωθεί πολύς κόσμος και θα βοηθήσει».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την προσέλευση των φιλάθλων:

«Μέχρι στιγμής όχι. Φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στη δική μας προσπάθεια. Ο Νικιώτης θέλει ομάδα που είναι πρωτοπόρος και κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς είμαστε καινούριοι με το αντικείμενο και μπήκαμε σε χωράφια που δεν τα ξέραμε. Θα παραδεχτώ ότι ο δήμαρχος το αντικείμενο το ξέρει πολύ καλά και έχει δημιουργήσει μία καλή ομάδα. Όμως και η Νίκη είναι μία καλή ομάδα και κάνει την προσπάθειά της και εκπροσωπεί πολύ κόσμο. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της».

Για την καταγγελία στην ΕΠΟ για την παράνομη παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στ’ αποδυτήρια του γηπέδου της Νεάπολης πριν τον αγώνα του ΝΠΣ με τη Νίκη:

«Μ’ αυτό οι ασχολούνται οι δικηγόροι. Είμαστε ομάδα και δεν αποφασίζω γι’ αυτά τα ζητήματα μόνο εγώ».

Για όσα αντεθνικά ακούστηκαν από την κερκίδα το περασμένο Σάββατο:

«Ο κ. δήμαρχος φώναζε σ’ αυτούς που λέγανε τέτοια συνθήματα να σταματήσουν. Όμως έμαθα ότι αυτοί που τα έλεγαν εκπροσωπούν την ομάδα του ΝΠΣ και είναι και στο δημοτικό συμβούλιο. Καταδικάζω μία τέτοια συμπεριφορά. Εγώ να σας πω την αλήθεια τον ρατσισμό τον αισθάνομαι σε καθημερινή βάση και από τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά εμένα δε με πτοεί αυτό το πράγμα. Εγώ συνεχίζω και προσπαθώ να ‘μαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Έχω μία πορεία στην τοπική κοινωνία και δεν έχω δώσει δικαιώματα και προσπαθώ να προσφέρω ό,τι μπορώ και όπως μπορώ».

Για το έργο στον χώρο του ΟΣΕ:

«Θα κάνουμε καλή δουλειά εκεί και θα γίνει η ακαδημία της Νίκης. Πρέπει να ασχοληθούμε μ’ αυτό το κομμάτι, γιατί το έχουμε αφήσει λίγο, ώστε να μαζέψει η Νίκη παιδάκια και να βγάλει νέα ταλέντα και πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μία καλή κατάσταση. Κοιτάμε κι αυτό το θέμα με τους συνεργάτες μου. Θα γίνει μία ανοικτή Γενική Συνέλευση και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να γίνουν κινήσεις και γρήγορα».  

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 14 February 2018 19:23