Logo
Print this page

"Για τις βιαιοπραγίες ρωτήστε τον κ. Φλίγκο, ξέρει καλύτερα"

Δεν άφησε αναπάντητη ο Ρήγας Φεραίος την ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού, που καταγγέλλει ακόμη και βιαιοπραγίες εις βάρος των ποδοσφαιριστών του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής στο Βελεστίνο μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Βελεστινιώτες καλούν τους ανθρώπους του Γυμναστικού να ρωτήσουν για τις βαιοπραγίες τον Κώστα Φλίγκο, γιατί, όπως επισημαίνεται, ξέρει καλύτερα. Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος πληροφορήθηκε την ανακοίνωση του νεοφώτιστου ΓΣΑ δύο  ημέρες μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας και το άτυχο για την ομάδα του αποτέλεσμα (2-1), μιας και αυτό ήρθε με ανατροπή και μάλιστα προς το τέλος της αναμέτρησης, γεγονός  που το καθιστά περισσότερο επώδυνο.

Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των φιλάθλων  μας για αυτή την ατυχή  ανακοίνωση και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να δώσουμε είναι η έλλειψη εμπειρίας σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία όπως η Γ' Εθνική, μιας και η ομάδα της κατά τα άλλα όμορφης κωμόπολης του Αλμυρού έχει αγωνιστεί μόνο σε τοπικά και περιφερειακά  πρωταθλήματα!

Το να χάνετε την ψυχραιμία σας και να προβαίνετε σε ανακοινώσεις με ψευδές περιεχόμενο που σκοπό έχουν μόνο να δημιουργήσουν "κλίμα" και φανατισμό στους οπαδούς  σας δεν είναι καλός σύμβουλος για το prestige της ομάδας σας.

Υ.Γ. 1: Για τις βιαιοπραγίες ρωτήστε τον κ. Φλίγκο. Αυτός ξέρει καλύτερα... Και είναι κρίμα για το ιστορικό σωματείο του Αλμυρού να παρασύρεται από δήθεν εκρήξεις πάθους για τη φανέλα από μισθοφόρους-γυρολόγους όπως ο συγκεκριμένος κύριος.

Υ.Γ.2: Μιλάτε για εχθρική  διαιτησία σε βάρος σας. Συνεννοηθείτε πρώτα με τον αξιόλογο προπονητή σας, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για το χειρότερό σας παιχνίδι και ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

Υ.Γ. 3: Υβριστικά σχόλια και αναρτήσεις με απειλητικό περιεχόμενο που ισχυρίζεστε Ότι έγιναν από πλευράς μας δεν έχουμε δει πουθενά! Αντιθέτως, σας παραθέτουμε κάποια δικά σας, για να διορθώσουμε τα "κακώς κείμενα".

Almyros Ultras BRONX

ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ... ΕΛΑΤΕ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Όσον αφορά τις βιαιοπραγίες του κ. Φλίγκου, θα επανέλθουμε άμεσα με οπτικά ντοκουμέντα».

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Last modified onWednesday, 14 February 2018 11:47
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]