Logo
Print this page

Προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές στα διοικητικά του Ολυμπιακού Β. ο Ευρ. Τσιμπανάκος

Το ότι σε έναν δύο μήνες θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον Ολυμπιακό Βόλου και πως θα επενδύσουν σ’ αυτόν σημαντικοί άνθρωποι, τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε δηλώσεις που έκανε στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico.

Συγκεκριμένα επισήμανε:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

«Ανέκαθεν ήμουν κοντά στον Ολυμπιακό Β. Βοηθούσα χορηγικά και με τα διαρκείας μου. Εγώ βοηθάω την ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. Ο κ. Μποτσιβάλης είχε το δικό του πλάνο και τα … κατάφερε, γιατί παραλίγο να ‘πεφτε η ομάδα. Ευτυχώς που μπήκε ο Ερασιτέχνης μπροστά. Όλα είναι τακτοποιημένα οικονομικά κι αυτό είναι το σημαντικό. Δεν είναι κακό που βοηθούν κάποιοι επιχειρηματίες, όπως ο κ. Τόρης ή ο Καραγιάννης. Τον ξεπάτωσαν τον κ. Καραγιάννη, αλλά είχαν μάθει κάποιοι να βάζουν μπροστινούς. Εγώ τουλάχιστον δεν πηγαίνω με μπροστινούς. Εγώ πήγα με το πρόσωπό μου. Δεν παρουσιάστηκα με μπροστινούς και πισινούς.

Ο Ολυμπιακός και η Νίκη είναι δύο ομάδες με τη δική τους ιστορία και δεν μπορεί να πάει κάποιος στα 50 του στον ΝΠΣ. Αν θέλουν να πάνε είναι δικαίωμά τους. Κακό δε θα κάνουν, γιατί η Νίκη και ο Ολυμπιακός έχουν τον δικό τους πυρήνα.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ κοντά ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα, γιατί κάποιοι τον θέλουν στα Τάρταρα. Ε, λοιπόν, δε θα είναι στα Τάρταρα. Υπομονή ένα δύο μήνες. Σε ένα δύο μήνες θ’ αλλάξουν πάρα πολλά. Να είστε σίγουροι. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος. Όποιος είναι πρόεδρος θα τον βοηθάω. Είναι κακό που αγαπάω την ομάδα της πόλης μου και θέλω να τη βοηθήσω;

Σίγουρα ο ΝΠΣ είχε κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, δεν είναι τυχαία εκεί που είναι. Αλλά υπάρχουν και μπαράζ, δεν πάει απευθείας στη Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και μεγάλους χορηγούς και μεγάλους ανθρώπους που θα επενδύσουν στην ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι εκεί που πάνε και χτυπάνε τις πόρτες από την καινούρια ομάδα σε επιχειρηματίες, βρήκαν κλειστή την πόρτα, γιατί αυτοί οι κύριοι βοηθάνε τον Ολυμπιακό Βόλου».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]