noodles volos banner

Φανερή η αλλαγή προσώπου στον Ολυμπιακό Β.

Όχι πως ξαφνικά έγινε υπερομάδα, όμως το διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο είναι αρκετά εμφανές στον Ολυμπιακό Βόλου ως πρώτο δείγμα μιας πορείας που αλλάζει προς το καλύτερο. Η νίκη επί του Ρήγα Φεραίου, με την οποία έσπασε μία παράδοση ετών, και η εμφάνιση του πρώτου μέρους πιστοποιούν αυτό το συμπέρασμα, αλλά σίγουρα η συνέχεια είναι αυτή που θα κρίνει αν οι ερυθρόλευκοι όντως είναι πλέον μία άλλη ομάδα και θα έχουν διάρκεια, καθώς εκτιμάται ότι το σύνολο του Λάκη Μπακάλη μόνο καλύτερα μπορεί να πάει από δω και πέρα. 

Σίγουρα, υπάρχει ακόμη απόσταση να διανυθεί, ωστόσο οι νίκες φέρνουν ψυχολογία και απαλλάσσουν και από το βαθμολογικό άγχος σιγά-σιγά, ώστε οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ακόμη περισσότερο απελευθερωμένοι, ενώ υπάρχει όρεξη, θέληση και ως ένα σημείο ενθουσιασμός.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τις ενέσεις ποιότητας που έκανε είναι τώρα πιο ψυχωμένος, πιο παθιασμένος, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Ένα από τα νέα στοιχεία που είδε η τεχνική ηγεσία είναι ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι βγήκαν κάποιες αντεπιθέσεις με υπεραριθμία, χωρίς να ολοκληρωθούν μεν, αλλά η ομάδα δείχνει ότι βάζει και το στοιχείο της ταχύτητας στο παιχνίδι της.  

Στην ομάδα, ως γνωστόν, ήρθαν οι Κόλα, Καμπλιώνης, Διβανές, Ρόκας, Σάββας και Χρήστου, ενώ έφυγαν οι Σκανδάλης (Δόξα Κρανούλας), Βαρούχας (Α.Ε. Μυλοποτάμου), Καράμπελας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου), Καραμπάς (Κιλκισιακός), Βασίλιεβιτς (Γερμανία), Καρβούνης και Αλαμάνης.

Οι τέσσερις πρώτοι από τους νεοαποκτηθέντες από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι είναι ενδεκαδάτοι, ενώ ο Σάββας έπαιξε για πρώτη φορά ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο ως αλλαγή, δείχνοντας έτοιμος αγωνιστικά. Αυτός που αναμένει, όπως και οι φίλαθλοι, να κάνει την πρώτη του συμμετοχή είναι ο Χρήστου. Ο πανύψηλος φορ, που εντυπωσιάζει με τα σωματικά του προσόντα, είχε κάνει πρόγραμμα με τον γυμναστή της ομάδας το προηγούμενο Σάββατο και προχθές Δευτέρα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν ουσιαστικά την Τετάρτη την προετοιμασία τους για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας μετά το ρεπό της Τρίτης, αλλά πολύ πιθανόν είναι, ενώ θα συγκεντρωθούν όλοι στο Πανθεσσαλικό, να πάνε για προπόνηση σε άλλο γήπεδο. Γι’ αυτό το ματς δεν υπολογίζεται ο Δήμος Κόκας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ επιστρέφει ο Ρόκας.

Last modified onTuesday, 30 January 2018 21:52