noodles volos banner

Κέρδος ο βαθμός για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Σκόρερ ο Σαββίδης για τον Γ.Σ. Αλμυρού στην Οιχαλία Σκόρερ ο Σαββίδης για τον Γ.Σ. Αλμυρού στην Οιχαλία

Έμεινε πίσω στο σκορ στο χειρότερο χρονικό σημείο, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά βρήκε τη λύση με τις κατάλληλες αλλαγές σε πρόσωπα και σε σύστημα από τον Κώστα Σταματίου και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα κακό γήπεδο και με έναν αντίπαλο που στην έδρα του μεταμορφώνεται. Ο λόγος για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που έφερε 1-1 στην Οιχαλία Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου και διατηρήθηκε στην 3η θέση.

Στο 44’ ο Τσικρικάς με όμορφο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά το 68’ ο Σαββίδης με πλασέ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Για τους Αλμυριώτες έγινε μία πλαγιοκόπηση από τα αριστερά με τον Κοντοβά, ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα, που κόντραρε σε αμυντικό και τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Σαββίδης που σκόραρε.

Το κέρδος για τον Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ο βαθμός, αφού σίγουρα δεν μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που ήθελε, μη βοηθούμενος και από το γήπεδο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν χειρότεροι από τους αντιπάλους τους.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και το ντεμπούτο του Τσιουρή, που μπήκε στον αγώνα στο 60’, συγκροτώντας επιθετικό δίδυμο με τον Φλίγκο, και έδωσε ζωντάνια στην επίθεση με την αγωνιστικότητά του και παράλληλα στον έμπειρο συμπαίκτη του την ευκαιρία να απελευθερωθεί περισσότερο και να κερδίσει μέτρα. Ντεμπούτο και για έναν έτερο νεοαποκτηθέντα, τον Δημήτρη Γκατζούλη, που πέρασε στο ματς λίγο πριν το τέλος.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Ζαφείρης, Αετόπουλος, Γούτσιος, Σαρακατσιάνος, Γκαγκαστάθης, Αμπαδιωτάκης, Σκόνδρας, Τσικρικάς, Κολοβός, Μεζίνη (25' λ. τρ. Τζέλης), Μακρής (52' λ. τρ. Ζήσης)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας (65’ Θωμαΐδης), Αλεξανδρής, Σαββίδης, Κιπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (55’ Τσιουρής), Κοντοβάς (87’ Γκατζούλης)

 

Last modified onSunday, 28 January 2018 22:44