noodles volos banner

Με "ετοιμοπόλεμο" Κιπτίου στην Οιχαλία την Κυριακή ο ΓΣΑ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (26/1) η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ενόψει Κυριακής και Διγενή Νεοχωρίου, με τον Κώστα Κιπτίου να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, αφού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Οιχαλία, όντας "ετοιμοπόλεμος" αγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, το θλαστικό τραύμα που αποκόμισε ο μεσοεπιθετικός του ΓΣΑ στο γόνατο, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, κόντρα στο Βελούχι, δεν κατέστη ικανό να τον αφήσει εκτός αποστολής, ενόψει Κυριακής. Την Πέμπτη (25/1) προπονήθηκε για πρώτη φορά την τρέχουσα εβδομάδα, σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ την Παρασκευή (25/1) έβγαλε όλη την προπόνηση, δείχνοντας 100% υγιής. Έτσι, θα συμπερηληφθεί κανονικά στην 20αδα που θα ταξιδέψει την Κυριακή (28/1), ανήμερα του αγώνα με τον Διγενή, στην Οιχαλία, μαζί και με τους νεαποκτηθέντες Τσιουρή και Γκατζούλη, των οποίων τα δελτία έχουν εκδοθεί κανονικά. Εκτός παραμένει ο Κρανάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα κι απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, εδώ και περίπου έναν μήνα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν την Κυριακή στα Τρίκαλα:

Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Κόκκας, Στουρνάρας, Θωμαϊδης, Χολέβας, Σαββίδης, Πραττής, Μπιρμπίλης, Φαράντος, Μιχάλης, Κιπτίου, Φλίγκος, Τσιουρής, Γκατζούλης, Αράπης, Κοντοβάς.