noodles volos banner

''Χαρά και τιμή μας το ντεμπούτο Μπιρμπίλη, ετοιμάζουμε κι άλλους μικρούς''

Στη σημαντικότητα της θετικής πρώτης επίσημης εμφάνισης με τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού, που συνδυάστηκε μάλιστα με γκολ, του νεαρού Θανάση Μπιρμπίλη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στάθηκε ο τεχνικός του ΓΣΑ, Κώστας Σταματίου, σε δηλώσεις του στο magnesiasports. ''Θα βοηθήσει πολύ ο Μιχάλης, ομάδα έδρας ο Διγενής που θέλει προσοχή'', πρόσθεσε επίσης μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Για το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στο Βελούχι:

''Η αλήθεια είναι ότι επηρεαστήκαμε στην αρχή του παιχνιδιού από την εξέλιξη που πήρε. Απλά θεωρώ ότι, με τον τρόπο που παίζαμε, ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε. Βέβαια, είμαστε λίγο τυχεροί που πετύχαμε γκολ, πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο είναι ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας, με πολλά και όμορφα γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είμαστε ευχαριστημένοι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και, όπως κάθε εβδομάδα, κοιτάμε το ματς που έρχεται. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του ΓΣΑ που, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε πολύ, ειδικά στο χρονικό σημείο, όπου μείναμε πίσω στο σκορ''.

Για το ντεμπούτο του Άρη Μιχάλη:

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη εμφάνισή του. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα μας, με το γκολ του. Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει πολύ''.

Για το θετικότατο ντεμπούτο του 16χρονου Μπιρμπίλη στη Γ' Εθνική, με τη φανέλα του ΓΣΑ:

''Ήταν ιδιαίτερη χαρά της διοίκησης, του κόσμου, αλλά και δική μου, η συμμετοχή του 16χρονου Θανάση Μπιρμπίλη, την Κυριακή που μας πέρασε. Δουλεύει τους τελευταίους δύο μήνες μαζί μας, αποκτήθηκε από τον Αθλο, ομάδα που αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΘ. Ο νεαρός είχε θράσος, έκανε καλό ντεμπούτο και πέτυχε και το γκολ. Να πω, επίσης, πως την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΓΣΑ στη Γ' Εθνική έκανε κι ο δεύτερος τερματοφύλακάς μας, ο Παναγιώτης Τσομπανόπουλος. Επίσης, να τονίσουμε πως υπάρχουν κι άλλα νεαρά ταλαντούχα παιδιά που ετοιμάζουμε, όπως ο Αράπης κι ο Πραττής, τα οποία με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν κι αυτά το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα, με μεγάλη μας χαρά και τιμή''.

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στον Διγένη Νεοχωρίου, εκτός έδρας:

''Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία το βασικό της προσόν είναι ότι εκμεταλλεύεται την έδρα της. Είναι μια ομάδα που ''μεταμορφώνεται'' στην Οιχαλία. Είναι μια ομάδα έδρας και θα έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή την Κυριακή. Ο Διγενής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Έχω ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές μου συγκέντρωση και μεγάλη προσοχή για αυτό το ματς. Το πάθημα στο Μαρτίνο μας έγινε μάθημα, είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε για τη νίκη''.

Last modified onWednesday, 24 January 2018 19:30