noodles volos banner

Ο Παναγιώτης Κοντοές στη Νίκη Βόλου

Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, της τσέχικης Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, της Κ-20 της ΑΕΚ και τελευταία της Δόξας Βύρωνα, Παναγιώτη Κοντοέ, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και είναι γεννημένος στις 20/06/1996, απέκτησε η Νίκη Βόλου. Όπως είχε γράψει από το πρωί της Δευτέρας το Magnesiasports, η μία από τις περιπτώσεις στόπερ που είχαν εξεταστεί ήταν αυτή ενός υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την ακαδημία της ΑΕΚ και ο οποίος είναι αδερφός παίκτη που έχει περάσει από την ΑΕΚ, εννοώντας τον δεξιό μπακ Γιάννη Κοντοέ.

Ο παίκτης φωτογραφήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης του προεδρεύοντα της Δ.Ε. ποδοσφαίρου και α' αντιπροέδρου Νίκου Ιμεράι και θα ανακοινωθεί επίσημα το πρωί της Τρίτης από το σάιτ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κοντοές τελευταία δοκιμάστηκε σε μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ενώ να σημειωθεί ότι φέτος έγινε μέλος του Αχαρναϊκού, αλλά έφυγε γρήγορα από την ομάδα του Μενιδίου, που αποβλήθηκε από τη Football League και υπέγραψε στη Δόξα Βύρωνα στις 9 Οκτωβρίου 2017, που αγωνίζεται στο πρώτο τοπικό της Αθήνας. Στη Β' Εθνική ο Π. Κοντοές έχει επτά συμμετοχές με τον Παναιγιάλειο την περσινή σεζόν, τις δύο εκ των οποίων ως βασικός. 

Η Νίκη ν' αναφερθεί ότι είχε εξετάσει και τις περιπτώσεις του Κύπριου Γιάννη Σάββα από τη Σπάρτη και του Φώτη Μεντεκίδη από τον Μακεδονικό, που ανήκει στον ΠΑΟΚ. 

Last modified onMonday, 22 January 2018 20:04