noodles volos banner

Σπαθής: Στην ιδιοσυγκρασία μας να μην τα παρατάμε ποτέ

Πως είναι στον χαρακτήρα της ομάδας του, τον οποίο έχει χτίσει και από τα προηγούμενα χρόνια, να μην τα παρατάει ποτέ, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αμβρυσσέα ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής. Συγκεκριμένα επισήμανε:

«Γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε μία επικίνδυνη ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες για την κατηγορία. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την αρνητική ψυχολογία από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Σήμερα, κατά κύριο λόγο, εμείς κερδίσαμε ένα μέρος της χαμένης ψυχολογίας.

Το ‘χουμε πει στα παιδιά ότι για αρκετό καιρό θα βρισκόμαστε κάτω από τη ζώνη. Δε χρειάζεται αυτή τη στιγμή να κοιτάμε τη βαθμολογία. Τη βαθμολογία θα την κοιτάξουμε στο τέος. Η ιδιοσυγκρασία μας και αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ποτέ να μην παρατάμε κάτι και το κυνηγάμε, μέχρι να εξαντληθούν οι πιθανότητές μας. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθούμε να μπαίνουμε σε κάθε ματς με τα μαχαίρι στο λαιμό, έτσι ώστε να παίρνουμε βαθμούς, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Το ξέρουμε ότι οι πιθανότητες θα είναι εις βάρος μας για αρκετό χρονικό διάστημα. Δε μας φοβίζει ότι θα αντιμετωπίσουμε δυνατές και ποιοτικές ομάδες. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος τους, την ενέργεια και τη συγκέντρωση. Με τη νίκη δεν επαναπαυόμαστε, ίσα-ίσα μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για το μέλλον. Σήμερα είχαμε μεγάλη δυστοκία. Δε γίνεται να κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να πετυχαίνουμε τέρμα με αυτογκόλ. Δουλεύουμε πάρα πολύ και στοχευμένα στην προπόνηση κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Σίγουρα δείξαμε και πάθος, που είναι έμφυτο, αλλά εμπνέεται και από τον εκάστοτε προπονητή ή προπονητές».