noodles volos banner

"Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας"

Ξηροφώτος και Παραφέστας στη συνέντευξη Τύπου Ξηροφώτος και Παραφέστας στη συνέντευξη Τύπου

Ανάμεικτα συναισθήματα, όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα, είχε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

"Αγωνιστήκαμε σήμερα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Βάσει της εικόνας, μπορώ να πω πως κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν καλοί εμείς, στο δεύτερο ο Αχιλλέας. Στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να είχαμε "καθαρίσει" το παιχνίδι, να έχουμε βάλει ακόμα ένα γκολ. Είχαμε πολλές τελικές και δίκαια προηγηθήκαμε. Από 'κει και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχιλλέας έδειξε ότι είναι καλή κι ανταγωνιστική ομάδα. Μας δημιούργησε προβλήματα, έκανε κάποιες αλλαγές στη διάταξή του στο κέντρο και μας αποσυντόνισε. Από καθαρή τύχη κρατήσαμε το μηδέν, αλλά είναι σημαντικό ότι το κρατάμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα, πάντως, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μας προβληματίζει. Αυτό που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας, που φροντίζουν και βάζουν τα λεφτά, πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν ακόμα δυο παιδιά, ο ένας θα είναι μεσοαμυντικός, Χτίζουμε ομάδα για το μέλλον, κοιτώντας το παρών, όμως, πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Καλή συνέχεια στον Αχιλλέα".

Για την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών που παίζουν πρώτη φορά ή αυτών που για πρώτη φορά φέτος αγωνίζονται στο αρχικό σχήμα:

"Πιστεύω πως όλοι ανταποκρίθηκαν. Τα πήγαν πολύ καλά, δικαίωσαν τους εαυτούς τους και φάνηκε η δουλειά τους στις προπονήσεις".

Last modified onSunday, 21 January 2018 22:06