noodles volos banner

Λόγω φόρτου εργασίας του Γρηγορίου πήρε αναβολή ο Ν.Π.Σ.

Ο δικηγόρος των Νέων Αθλητών Νίκης Γιάννης Αρβανιτόπουλος βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (18/1) το πρωί στο Πρωτοδικείο Κατερίνης για την υπόθεση του Ν.Π.Σ. Βόλος, στην οποία θα εξεταζόταν αν είναι παράνομή ή νόμιμη η μεταφορά της Πύδνας στον Βόλο και αν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες στη Γ.Σ. του συλλόγου της Πιερίας.

Τελικά, η υπόθεση πήρε αναβολή μετά από αίτημα του Ν.Π.Σ. Βόλος, για την 1η Μαρτίου, γιατί, όπως είπαν οι εκπρόσωποί του στο δικαστήριο ο φόρτος εργασίας του δικηγόρου Χάρη Γρηγορίου δεν του επέτρεπε να παραστεί. Μάλιστα, αρχικά ο Ν.Π.Σ. Βόλος ήθελε αναβολή για τον Απρίλη, αλλά η παρουσία του κ. Αρβανιτόπουλου λειτούργησε ως ένα βαθμό, ώστε να αποτραπεί κάτι τέτοιο.

Πάντως, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει σε περίπτωση αιτήματος νέας αναβολής, το δικαστήριο πρέπει από τη στιγμή που εκδικαστεί η υπόθεση, σύμφωνα με τον κώδικα πολιτικής δικονομίας, να βγάλει οπωσδήποτε απόφαση εντός μηνός. Αν πάντως, δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση, τότε το δικαστήριο προλαβαίνει να βγάλει απόφαση ως την 1η Απρίλη, όταν και τελειώνει το πρωτάθλημα και θα αρχίσουν μετά τα μπαράζ, όπου παίρνουν μέρος οι πρωταθλητές των ομίλων. Επομένως, εκτιμάται ότι το δικαστήριο δύσκολα θα δώσει νέα αναβολή.

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης θα κατέθεταν σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα μετά και την αγωγή τους στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, με την οποία είχαν ζητήσει την ακύρωση της εγγραφής του Ν.Π.Σ. Βόλος στην ΕΠΣΘ, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα να παραστούν ως διάδικοι στη δίκη, αλλά δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια, αφού αποφασίστηκε αναβολή. 

Last modified onThursday, 18 January 2018 12:52